~Wróżka napisał(a): Nie, bo to za krótki termin. Jeśli zadasz pytanie na 2-3 lata to będzie miarodajne. No chyba, że masz zaplanowany już zakup np na sobotę to wówczas można dopytać: lepsze dla mnie będzie auto S czy M? Będę zadowolony z zakupu? Warto kupić auto X? Itp...
~M napisał(a): Sama kiedys bywalam u wrozki z Dobrej. Niesamowita kobieta wrozy z tarota. W 100% wszystko sie sprawdza WSzYSTKO! Az ciezko uwierzyc, ale wszystko sie sprawdzilo w ciagu 7 lat. Chetnie bym do niej poszla jeszcze raz, ale troche sie boje, bo wiem ze wszystko sie napewno sprawdzi predzej czy pozniej. Nie posiadam do niej numeru ale wiem gdzie mieszka. Mam nadzieje, ze nadal wrozy bo to starsza kobieta.
~Wróźka napisał(a): To zapytam Wyroczni czy Twój pomysł wypali;)
A tak na serio jeśli ktoś chce to mogę powróżyć- tutaj
~Słońce napisał(a):Harpia napisał(a): Mogę polecić Izę Błaszkowską - tarocistkę, tel. 722 329 216. To, co ona za pomocą kart wykonuje, to bardziej praca nad sobą i rozwój osobisty. Bez mieszania kotem w kotle... :P
W brew pozorom twardo i logicznie stąpająca po ziemi osoba.
Skąd ona jest? Mi zależy oko w oko porozmawiać z osobą mającą wiedzę w temacie i widzącą nieco więcej niż inni, nie musi być psychologiem ;)
CNC napisał(a):~Wróżka napisał(a): Nie, bo to za krótki termin. Jeśli zadasz pytanie na 2-3 lata to będzie miarodajne. No chyba, że masz zaplanowany już zakup np na sobotę to wówczas można dopytać: lepsze dla mnie będzie auto S czy M? Będę zadowolony z zakupu? Warto kupić auto X? Itp...
kochana wróżko ide spać -- w jakim czasie zasnę :D ?? mała podpowiedz , jestem zmęczony haha
dobranoc