Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowotwór - wymiana informacji

2945
Mgosia
18 kwietnia 2015r. o 20:15
Kiedy człowiek dowiaduje się o tej chorobie, staje się bezradny i bezbronny, nie wie co ma począć i gdzie szukać pomocy . Choć moja roczna walka jest dziś przegraną, nie chciałaby , żeby zdobyte doświadczenie poszło na marne, bo być może komuś innemu uda się uratować życie. Gdybym na początku miała tą wiedzę co teraz ....
Chciałabym, żebyśmy w tym temacie pomogli się odnaleźć ludziom , którzy są na początku tej trudnej drogi i nie wiedzą co maja począć .
Jeśli ktoś zna lekarzy godnych polecenia to proszę niech napisze o nich , może komuś w ten sposób ułatwi leczenie. To samo tyczy się szpitali i leków , które stosował .
Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę polecić kilku dobrych lekarzy i szpitale specjalistyczne w Poznaniu :
- urologia
-torakochirurgia
-chirurgia onkologiczna
-chemioterapia

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11100
#Blackjack nieaktywny
18 kwietnia 2015r. o 21:02
Witaj Gosia....
Masz może porównanie pomiędzy szpitalami we Wrocławiu a Poznaniem?
Gdzie lepiej się udać? Chodzi mi o urologię i chemioterapię.
Bliska mi osoba zachorowała .....

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ja niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 21:10
Najgorsze, że lekarza którego mamy najbliżej siebie powinniśmy od razu starać się mieć jak najdalej i dzięki temu rokowania są dużo lepsze...Niestety takie są smutne ale jednak realia w naszym małym zacofanym mieście...z zacofanymi merytorycznie lekarzami w których cechuje maksymalny poziom "bufoniastwa". Dobrze, że mamy bliskich i znajomych a znajomi mają znajomych i tak trafiamy w odpowiednie (przeważnie) ręce. Życzę wszystkim by ten łańcuszek znajomych w dotarciu do prawdziwego specjalisty był jak najkrótszy i jak....najtańszy. Pozdrawiam
2945
Mgosia
18 kwietnia 2015r. o 21:19
Jeśli chodzi o chemioterapię to polecam Poznań :
Szpital kliniczny Przemienienia Pańskiego na Szamarzewskiego,
ponieważ jest jednym z trzech szpitali, który ma dostęp do nowej chemii .
Co do urologii (a szczególnie jeśli chodzi o nerki) to nie mam porównania , ale mogę polecić bardzo dobrych poznańskich urologów : Witolda Woźniaka i Piotra Nowakowskiego z oddziału Urologii Kliniki Św. Rodziny w Poznaniu.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~PERO niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 21:39
POLECAM JEŻELI TAK TO MOŻNA UJĄC SZPITAL NA BUJWIDA WE WROCŁAWIU DOTYCZY TO TYLKO DZIECI.WSPANIALI LEKARZE Z SZEFOWĄ P. PROF.CHYBICKĄ NA CZELE PERSONEL MEDYCZNY NA MEDAL DO DYSPOZYCJI 24G. PRZY CHEMI BARDZO POMOCNY.NIESTETY MY PRZEGRALIŚMY.NIEDŁUGO ZOSTANIE TEN SZPITAL PRZENIESIONY..PRZYLADEK NADZIEI,,TEŻ WE WROCŁAWIU.POZDRAWIAM
11100
#Blackjack nieaktywny
18 kwietnia 2015r. o 21:41
Dziękuję za informację.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
2945
Mgosia
18 kwietnia 2015r. o 21:44
Czy ktoś z Was próbował ratować się poza medycyną konwencjonalną innymi środkami ?
Bo wiadomo, że człowiek szuka ratunku gdzie tylko się da , my poruszyliśmy cały świat i próbowaliśmy prawie wszystkiego , być może gdyby kolejność była trochę inna , to mogłaby odnieść efekty . No i wiadomo, że na ludzkim nieszczęściu karmią się hieny . Co polecacie i na kogo trzeba uważać ?

~PERO niezalogowany
18 kwietnia 2015r. o 22:05
ŚCIĄGALIŚMY Z MEKSYKU LEKI AMIGDALINA ALE LEPIEJ TRZYMAĆ SIE TEGO MUWIĄ ONKOLODZY.WITAMINY B16.Z NIEMIEC SCIĄGALIŚMY MULTI VITAMINY KTÓRYCH NIE PODAJE SIE PODCZAS CYKLU.SOKI Z BURAKÓW CZERWONYCH KIŚLE .I SPEŁNIAMY WSZYSTKIE ZACHCIANKI CHOREJ OSOBY I NIE ZOSTAWIAMY TEJ OSOBY NIGDY SAMEJ CHYBA ŻE SAMA O TO POPROSI.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza