Kiedy człowiek dowiaduje się o tej chorobie, staje się bezradny i bezbronny, nie wie co ma począć i gdzie szukać pomocy . Choć moja roczna walka jest dziś przegraną, nie chciałaby , żeby zdobyte doświadczenie poszło na marne, bo być może komuś innemu uda się uratować życie. Gdybym na początku miała tą wiedzę co teraz ....
Chciałabym, żebyśmy w tym temacie pomogli się odnaleźć ludziom , którzy są na początku tej trudnej drogi i nie wiedzą co maja począć .
Jeśli ktoś zna lekarzy godnych polecenia to proszę niech napisze o nich , może komuś w ten sposób ułatwi leczenie. To samo tyczy się szpitali i leków , które stosował .
Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę polecić kilku dobrych lekarzy i szpitale specjalistyczne w Poznaniu :
- urologia
-torakochirurgia
-chirurgia onkologiczna
-chemioterapia
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Witaj Gosia....
Masz może porównanie pomiędzy szpitalami we Wrocławiu a Poznaniem?
Gdzie lepiej się udać? Chodzi mi o urologię i chemioterapię.
Bliska mi osoba zachorowała .....
Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Najgorsze, że lekarza którego mamy najbliżej siebie powinniśmy od razu starać się mieć jak najdalej i dzięki temu rokowania są dużo lepsze...Niestety takie są smutne ale jednak realia w naszym małym zacofanym mieście...z zacofanymi merytorycznie lekarzami w których cechuje maksymalny poziom "bufoniastwa". Dobrze, że mamy bliskich i znajomych a znajomi mają znajomych i tak trafiamy w odpowiednie (przeważnie) ręce. Życzę wszystkim by ten łańcuszek znajomych w dotarciu do prawdziwego specjalisty był jak najkrótszy i jak....najtańszy. Pozdrawiam
Jeśli chodzi o chemioterapię to polecam Poznań :
Szpital kliniczny Przemienienia Pańskiego na Szamarzewskiego,
ponieważ jest jednym z trzech szpitali, który ma dostęp do nowej chemii .
Co do urologii (a szczególnie jeśli chodzi o nerki) to nie mam porównania , ale mogę polecić bardzo dobrych poznańskich urologów : Witolda Woźniaka i Piotra Nowakowskiego z oddziału Urologii Kliniki Św. Rodziny w Poznaniu.
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
POLECAM JEŻELI TAK TO MOŻNA UJĄC SZPITAL NA BUJWIDA WE WROCŁAWIU DOTYCZY TO TYLKO DZIECI.WSPANIALI LEKARZE Z SZEFOWĄ P. PROF.CHYBICKĄ NA CZELE PERSONEL MEDYCZNY NA MEDAL DO DYSPOZYCJI 24G. PRZY CHEMI BARDZO POMOCNY.NIESTETY MY PRZEGRALIŚMY.NIEDŁUGO ZOSTANIE TEN SZPITAL PRZENIESIONY..PRZYLADEK NADZIEI,,TEŻ WE WROCŁAWIU.POZDRAWIAM
Czy ktoś z Was próbował ratować się poza medycyną konwencjonalną innymi środkami ?
Bo wiadomo, że człowiek szuka ratunku gdzie tylko się da , my poruszyliśmy cały świat i próbowaliśmy prawie wszystkiego , być może gdyby kolejność była trochę inna , to mogłaby odnieść efekty . No i wiadomo, że na ludzkim nieszczęściu karmią się hieny . Co polecacie i na kogo trzeba uważać ?
ŚCIĄGALIŚMY Z MEKSYKU LEKI AMIGDALINA ALE LEPIEJ TRZYMAĆ SIE TEGO MUWIĄ ONKOLODZY.WITAMINY B16.Z NIEMIEC SCIĄGALIŚMY MULTI VITAMINY KTÓRYCH NIE PODAJE SIE PODCZAS CYKLU.SOKI Z BURAKÓW CZERWONYCH KIŚLE .I SPEŁNIAMY WSZYSTKIE ZACHCIANKI CHOREJ OSOBY I NIE ZOSTAWIAMY TEJ OSOBY NIGDY SAMEJ CHYBA ŻE SAMA O TO POPROSI.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.