Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowotwór - wymiana informacji

2945
Mgosia
21 kwietnia 2015r. o 22:18
~Kasia napisał(a): Gosiu. TWOJ mąż mial jakies objawy choroby?

Jeśli chodzi o konkretne objawy dotyczące nerki, to tak , ale już w poważnym stadium . Resztę mogę napisać prywatnie .

Co do profilaktyki, nie zawsze tak to działa , mój mąż był pod ścisłą kontrolą lekarską i robił wszystkie możliwe badania, USG też, 11 miesięcy wcześniej nic nie było .
Rak potrafi rozwinąć się w ciągu kilku miesięcy i to do tego stopnia, że jest zbyt późno na wszystko , choć w naszym przypadku na początku nie było aż tak źle.
Rozrost komórek w bardzo złośliwym stadium może być szokujący, nawet w ciągu kilku godzin guz potrafi niewiarygodnie urosnąć, co mam niestety udokumentowane poprzez zdjęcia . U osób w starszym wieku ten proces odbywa się znacznie wolniej .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
15885
badam
29 lipca 2024r. o 8:52
Ja pocieszę tylko tym, że z tego da się wyjść, tylko trzeba działać. Mam 2 przypadki w rodzinie, gdzie leczenie zakończyło się powodzeniem i nie ma przerzutów. Podstawą jest znalezienie poradni onkologicznej, która podchodzi do tego, jak należy. Tzn. ma wszystkich istotnych specjalistów w jednym miejscu, wykona wszystkie ważne badania i szybko zaplanuje całe leczenie. Zadzwońcie do Onkolmedu w Wawie. Tam to powinno szybko ruszyć - to absolutnie nie jest temat do odkładania w czasie!

Dopisane 29.07.2024r. o godz. 08:52:

Ja pocieszę tylko tym, że z tego da się wyjść, tylko trzeba działać. Mam 2 przypadki w rodzinie, gdzie leczenie zakończyło się powodzeniem i nie ma przerzutów. Podstawą jest znalezienie poradni onkologicznej, która podchodzi do tego, jak należy. Tzn. ma wszystkich istotnych specjalistów w jednym miejscu, wykona wszystkie ważne badania i szybko zaplanuje całe leczenie. Zadzwońcie do Onkolmedu w Wawie. Tam to powinno szybko ruszyć - to absolutnie nie jest temat do odkładania w czasie!
~~Kbvc niezalogowany
29 lipca 2024r. o 14:43
Ludzie , musicie zrozumieć że współczesna medycyna nie leczy nowotworów tylko maskuje , może w jakimś stopniu procencie się to udaje jak organizm przetrwa te paskudna chemie radioterapię czy inne potworne trucie organizmu. Najpierw trzeba wiedzieć czym jest rak czym są guzy .A mianowicie są to nagromadzone toksyny których organizm już nie jest w stanie wyrzucić. To tak najprościej lopatologicznie. Następnie w jakim środowisku się rozwija , w zakwaszonym w środowisku gdzie jest za dużo metali ciężkich pestycydów itd. Brak Wit D3 powoduje co najmniej 17 rodzajów nowotworów. Ale nie tylko Wit D3. Następnie powszechnie stosowane leki na obniżanie cholesterolu zawierają rakotwórcze statyny . Poza tym cholesterol poniżej 200 powoduje nowotwory. Zacznijcie słuchać prawdziwych lekarzy a nie konowałów. Jest mnóstwo czynników pod które ludzie się poddają myśląc że się leczą a tak naprawdę dobijają ludzi żywcem . Chemia czy inne ostre leki jak organizm silny to się wygrzebuje jak umrze to powiedzą no cóż przyszedł za późno a to a ...mto. Przede wszystkim od samej informacji że ktoś chory że stresu może się wykończyć. Leczenie raka jest proste , ale oni wam tego nie powiedzą bo zarabiają tryliardy na waszym cierpieniu. Dodatkowo teraz ostatnie 3 lata szprycowania się preparatami też powodują turbo taki u ludzi, i właśnie po to się to robi. Truć żeby potem zarabiać na leczeniu. Udają że leczą ludzi ! Jak można mówić o leczeniu kiedy żywność zatruta randapem???? I tak bardzo namawiają ludzi do nie jedzenia mięsa ciekawe dlaczego? Dlaczego weganizm jest tak promowany???? No niby rośliny warzywa zdrowe , tak pod warunkiem że na krowim gównie wychodowane a nie marketowe . Tak więc ludzie dopóki pozwalamy truć siebie swoje dzieci nie będzie lepiej. To czego nam trzeba to czystej wody powietrza i czystej żywnosci. Organizm to potężna maszyna która potrafi się zregenerować jak tylko ma do tego dostęp

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!