Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rosjanie na cmentarzu im. Kutuzowa
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 6:29
Miasto nazywa się Torgau, a rzeka Łaba! Panie redaktorze, no co Pan naprawdę!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ALI niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 7:11
Pozdrawiam Rosjan ,byłem niedawno za wschodnią granicą i wszędzie spotykałem się z życzliwością ludzi, oni w przeciwieństwie do nas są normalni.U nas panuje jeszcze ciemnogród.Najwyższy czas na opamiętanie,bo niektóre mózgi zostały zaanektowane przez głupotę.Jeszcze raz pozdrawiam Rosjan.
~Malkon niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 7:12
Wielka burza w szklance wody.
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 7:23
~ALI napisał(a): Pozdrawiam Rosjan ,byłem niedawno za wschodnią granicą i wszędzie spotykałem się z życzliwością ludzi, oni w przeciwieństwie do nas są normalni.U nas panuje jeszcze ciemnogród.Najwyższy czas na opamiętanie,bo niektóre mózgi zostały zaanektowane przez głupotę.Jeszcze raz pozdrawiam Rosjan.[/c

Falko,przestań .Masz nas za idiotów?
~mir.ko niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 9:33
przynajmniej remont cmentarza nabrał miedzynarodowego sensu
~driver biedronki niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 11:51
~ferdek napisał(a): NO I PO KRUSZYNIE ;(

Prawdopodobnie wczoraj widziano dwa zielone ludki.....czyzby mysliwi....?
211
skorn
23 kwietnia 2015r. o 15:43
Jeśli eksponują symbole totalitarne np. sierp i młot, to ktoś powinien się tym zająć. Tak jak zajęto się cymbałem z SS na czapeczce.

<i>
13051
#Virgo nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 18:05
Rosjanie propagują świetną inicjatywę. Mimo komitywy z Niemcami nie pozwalają im zapomnieć ( podobnie czynią Żydzi , choć zamieszkują w Niemczech ;) ) kto rozgromił armię niemiecką. I tak trzymać. Tylko Polacy dają się podpuszczać mediom ,ulegają jak zawsze zresztą , nie podpowiedziom rozumu a emocjom.

A może Polacy powinni solidaryzować się z Rosjanami właśnie w takich akcjach ? Wspólnie tańczyć na placach zwycięstwa ? Niechże choć raz w roku będziemy górą :P

Tym bardziej ,że wiemy iż nie możemy liczyć na "przyjaciół" zza oceanu :D Starają się ze wszech miar udowodnić ,że Polacy są współwinni za holokaust. I nie ma słowa "przepraszam" , które odbiłoby się echem w prasie światowej. Ot , jakieś tam parsknięcie...Przyjaciele ? :D :>

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.