Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rosjanie na cmentarzu im. Kutuzowa
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 18:20
ale żeby w eskorcie policji to juz ruscy sami o siebie nie moga zadbac a policja nie ma co robic.wstyd
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 18:20
ale żeby w eskorcie policji to juz ruscy sami o siebie nie moga zadbac a policja nie ma co robic.wstyd
~Polka niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 18:39
Wiem jedno, dzięki wojskom Rosyjskim i wyzwoleniu Polski, dzisiaj jestem i żyję. Chwała im za to, że wiele lat temu obronili nas przed zagładą i unicestwieniem. Gratuluję przyjezdnym Rosjanom odwagi, bo też mogli mieć obawy przed nami Polakami. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego pobytu.
~anty kacap niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 18:41
Tata -Ruskie przyjechały -wszystkie -nie - to co mi dupę zawracasz.
~korin47 niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 20:59
Jak widac i mozna przeczytac większosc polaków ma jeszcze dobrze poukładane w głowie
2900
#falco nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 21:13
~ napisał(a):
~ALI napisał(a): Pozdrawiam Rosjan ,byłem niedawno za wschodnią granicą i wszędzie spotykałem się z życzliwością ludzi, oni w przeciwieństwie do nas są normalni.U nas panuje jeszcze ciemnogród.Najwyższy czas na opamiętanie,bo niektóre mózgi zostały zaanektowane przez głupotę.Jeszcze raz pozdrawiam Rosjan.[/c

Falko,przestań .Masz nas za idiotów?

komuś się nudzi?...bo mnie nie...
kiedyś było widoczne kto jest zalogowany a od długiego czasu jest to niewidoczne ...
jak widzę jest to na rękę adminowi
;)
Falco jeszcze raz podkreślam ,zawsze pisze jako ''falco'' i ma niezmiennie od lat ten sam avatar ...
jeśli ktoś myśli inaczej guzik mnie to obchodzi :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
13051
#Virgo nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 21:37
falco napisał(a):
kiedyś było widoczne kto jest zalogowany a od długiego czasu jest to niewidoczne ...
jak widzę jest to na rękę adminowi

Mnie się wydaje ,że obecne rozwiązanie jest lepsze. Bo pomyśl - dlaczego jakiś troll ma widzieć ,że jestem akurat na portalu ? Durni nie brakuje .A tak , spokojnie piszesz , kiedy chcesz i masz ochotę>pozdr.

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 21:48
falco napisał(a):
Falco jeszcze raz podkreślam ,zawsze pisze jako ''falco'' i ma niezmiennie od lat ten sam avatar ...
jeśli ktoś myśli inaczej guzik mnie to obchodzi :D

Ptaszku lukrowany a białe jest czarne a czarne białe buziaki Słodziaku :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza