eto napisał(a): Skorn, Polacy i Rosjanie są podobni, przecież tylko Polacy rządzili na Kremlu :D :D
Ja tam do Rosjan nic nie mam, dla mnie są ok.
Mam dużo znajomych w Rosji i nigdy do mnie nic złego nie powiedzieli i nic mi złego nie zrobili.
Są honorowi i mają swoje zasady.
Zawsze powtarzam żebyśmy nie narzucali naszego sposobu myślenia innym, bo gdyby tak myśleli jak my, to ich historia państwa wyglądałaby podobnie.
eto napisał(a): Dzisiejsza Rosja to nie CCCP i ludzie tam inaczej myślą.
skorn napisał(a):
Fakty sa takie, że Rosja Polakami gardzi, czy robi to władza czy zwykli ludzie, jest bez znaczenia, bo ludzie wybieraja władzę. Przykłady podałem w poprzednim poście.
skorn napisał(a):
Fakty sa takie, że Rosja Polakami gardzi, czy robi to władza czy zwykli ludzie, jest bez znaczenia, bo ludzie wybieraja władzę. Przykłady podałem w poprzednim poście. Gdzie wrak polskiego samolotu? Niektórzy przebąkują coś o jakiejś rusofobii, tymczasem jest odwrotnie.
~ napisał(a): Popatrz na to z innej strony. Rosjanie u nas ciągle są opluwani, pomawiani. Nic dziwnego że są przeciw nam. Gdyby ktoś na nas ciągle tak gadał w innym kraju, też byśmy ich nie lubili.
~ napisał(a):
Wystarczy spojrzeć np. na ostatnią wypowiedź szefa FBI . Od razu afera. A u nas na rosjan ciągle coś politycy gadają. Nic dziwnego że są wkurzeni na nas. Ale moim zdaniem to wina polityków.
~ napisał(a): Jak widać mało to kogo obeszło Ty najwięcej o tym piszesz....... Nawet fotki pokazują że zainteresowanie było żadne.... :|
Zastosowana autokorekta
alter napisał(a): ... Polacy ciągle są opluwani w ruskiej propagandzie ...