Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Nocne Wilki" nie wjadą do Polski i nie odwiedzą Bolesławca
~ali niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 19:22
Polska to durny i małostkowy kraj.Wstydzę się współrodaków i przede wszystkim tego ciemnogrodu z WIEJSKIEJ .Dalej popierajmy BANDEROWCÓW którzy wyrządzili nam więcej krzywdy niż STALIN i HITLER razem wzięci.Cóż taka polityka ''zgniłego zachodu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 19:33
Chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że decyzję podjęto w porozumieniu z Czechami i Niemcami.
~ niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 19:45
~ali napisał(a): Polska to durny i małostkowy kraj.Wstydzę się współrodaków i przede wszystkim tego ciemnogrodu z WIEJSKIEJ .Dalej popierajmy BANDEROWCÓW którzy wyrządzili nam więcej krzywdy niż STALIN i HITLER razem wzięci.Cóż taka polityka ''zgniłego zachodu.

Jesteś pewien berecie że więcej? :|
13051
#Virgo nieaktywny
24 kwietnia 2015r. o 19:54
Kazimierz Marczewski napisał(a): Chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że decyzję podjęto w porozumieniu z Czechami i Niemcami.

www.novinky.cz
"Prezident Miloš Zeman naopak v průjezdu nevidí nic špatného. Podle něj se ze záležitosti dělá hysterie. [celá zpráva] "

Polacy , opanujcie emocje.Włączcie rozum.

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~yhy niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 20:19
To szykujcie sie bo putin nie popusci tego i atomówe walnie to jest pewne...
~ niezalogowany
24 kwietnia 2015r. o 20:51
Te cwaniaki odgrażają się że wjadą do Polski pojedynczo !!

No to trzeba im pojedynczo zrobić szlaban na granicy, qrwasz ich mać !! :P
211
skorn
24 kwietnia 2015r. o 23:32
falco napisał(a): ja bym wam dał pomnik Smoleński pieprzone oszołomy z Wiejskiej a wrak Tupolewa oddał bym wam wtedy kiedy pozamiatana rdza z niego, zmieściłaby się w jednej taczce...

Jednak jesteś patriotą, szkoda tylko, że rosyjskim. Widać, czyje interesy są ci bliższe. Virgo to samo (a jakże by inaczej?) ; )

Gdyby Rosjanie byli takimi przyjaciółmi Polaków, jak deklarujecie, to już dawno oddaliby wrak. Putin pluje na was, a wy mówiecie, że deszcz pada.

<i>
13021
eto
24 kwietnia 2015r. o 23:56
Kazimierz Marczewski napisał(a): Chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że decyzję podjęto w porozumieniu z Czechami i Niemcami.

To teraz Niemcy są dobrzy a Rosjanie źli ??
A mnie uczono odwrotnie.

W Polsce to jak wiatr zawieje tak papugi powtarzają. :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.