Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Nocne Wilki" nie wjadą do Polski i nie odwiedzą Bolesławca
11855
#Adelajda nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 0:19
Osobiście mało mnie obchodzą te całe Nocne Wilki , dla mnie mogą jechać albo nie jechać, ale nasi politycy z jakiegoś mało znaczącego g... zrobili wielką aferę. Faktycznie, jesteśmy pośmiewiskiem całej Europy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~majętny Stef niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 0:50
To ten Putin to komunista czy nacjonalista?
Już się pogubiłem.

Ale co tam, najważniejsze że mamy 25 lat wolności z Donaldem, Bronkiem i Jarkiem.
10114
#alter nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 1:58
skorn napisał(a):
Jednak jesteś patriotą, szkoda tylko, że rosyjskim. Widać, czyje interesy są ci bliższe. Virgo to samo (a jakże by inaczej?) ; )

Ja od dawna to wiem. Virgo to jakaś ruska, wychwala poezję i pieśni kacapskie, jak za Stalina i komuny. I to ona tutaj sieje propagandę putinka. Miłość do kremla to jej największy priorytet :D hehe

Dopisane 25.04.2015r. o godz. 01:43:

~ali napisał(a): Polska to durny i małostkowy kraj.Wstydzę się współrodaków i przede wszystkim tego ciemnogrodu z WIEJSKIEJ .Dalej popierajmy BANDEROWCÓW którzy wyrządzili nam więcej krzywdy niż STALIN i HITLER razem wzięci.Cóż taka polityka ''zgniłego zachodu.

Nie masz nawet pojęcia, o czym bredzisz.

Dopisane 25.04.2015r. o godz. 01:58:

Virgo napisał(a): Włączcie rozum.

Sam-a sobie włącz rozum.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
9283
#Kazimierz Marczewski nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 6:24
Kolejna informacja:

Po przekazaniu przez polskie MSZ ambasadzie Rosji w Warszawie noty dyplomatycznej z informacją o odmowie wjazdu na terytorium Polski "Nocnym Wilkom", kolejny kraj na trasie rajdu Moskwa-Berlin mówi "nie" Rosjanom. Czeskie MSZ odmówiło właśnie rosyjskim władzom zorganizowania "pomocy" przy przejeździe "Nocnych Wilków".
2900
#falco nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 6:57
wiele tu piszecie o patriotyźmie a sami niewiele o nim wiecie
dla was ''patriotyzm'' to zapewne gnijące gdzieś w rowie ciało z przestrzeloną głowa czy wyprutymi wnętrznościami...
Polska ma już wystarczająco dosyć takich ''bohaterów'' a bardziej jej są potrzebni
nie martwi a żywi patrioci...
nie ''kredką malowani'' nie ci co tylko potrafią rzucać hasełkami ...
to wam jest potrzebny taki ktoś jak Putin wtedy Polska była by kimś liczącym się w świecie a nie jak dzisiaj ''światowym popychadłem''
dlatego dzisiaj macie Wałęsów,Tusków czy Komorowskich i długo nie będzie stać was na to by to zmienić...
ja jestem ''ruskim patriotą''?...przechodzisz samego siebie Skornie :D

myślisz że cokolwiek mnie to obchodzi?...myślisz jeden z drugim że Virgo po określeniu jej jako ''ruskiej'' rozpłacze się czy podetnie sobie żyły?
boli was własna niemoc by cokolwiek zmienić w realnym postrzeganiu świata przez innych ...taplacie się w oparach własnych absurdów ,własnych
paranoicznych wizji Polski ...
jeszcze wiele ''lekcji'' udzielić wam musi życie byście potrafili coś dostrzec i może po kilku ''kopach'' od życia przejrzycie na oczy ...
ale mnie osobiście to guzik obchodzi :D ...może to Twoja Skornie ''filozofia'' jak to wcześniej do mnie napisałeś...
czy mam Ci życzyć szczęścia w ''poszukiwaniach''?...po co?...za dziesięć ,za dwadzieścia czy trzydzieści lat Ty nadal będziesz ''walczył z komuną'' :D i Rosją ...
a później Twoje dzieci... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 kwietnia 2015r. o 7:50
Bełkoczesz towarzyszu. :]
2900
#falco nieaktywny
25 kwietnia 2015r. o 8:00
jesteś tak ograniczony że ciebie nawet na to nie stać
nie współczuję ci żeby była jasność...
patry(id)joto

"bierz życie z każdym oddechem..."
5761
PotworJaworny
25 kwietnia 2015r. o 8:08
Smutne jest to, że nasz rząd robi wiele aby ośmieszyć nasz kraj na arenie międzynarodowej.Wychodzi na to, że boimy się grupy motocyklistów jak by to była Rosyjska dywizja pancerna.Rosję można lubić lub nie ale nie zapominajmy, że jest to nasz potężny sąsiad oraz mocarstwo militarne.Zamiast dbać o poprawne stosunki to zachowujemy się jak mały ratlerek obszczekujący zza siatki wielkiego buldoga, oby tylko nikt nie uchylił furtki...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza