Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wybraliśmy nowego prezydenta
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 6:30
Oby duda miał swój rozum i nie słuchał prezesa i jemu podobnych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11100
#Blackjack nieaktywny
25 maja 2015r. o 6:33
~ napisał(a):
~ napisał(a): Gorszy gatunek człowieka zadecydował. 53% populacji tego kraju (czyli ok. 20 mln) powinna zostać zagospodarowana przy użyciu zardzewiałego szpadla i wideł.

Oto sztandarowy przykład stosowania "języka zgody". Żal :|

Co się martwisz, to tylko pokazuje w jakiej "atmosferze" ten ktoś był wychowywany przez rodziców. Może żył w patologii?.... i tak mu zostało.... człowieka trzeba zrozumieć ;)

Co do wyborów to gratulacje, może coś się zmieni na lepsze, mam taką nadzieję.
Jedno już jest na plus, ludzie pokazali środkowy palec władzy, mam nadzieję że da im to do myślenia....zarówno tym z prawej tak i z lewej ... no i tym z środka :)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~gonia niezalogowany
25 maja 2015r. o 7:06
Czyli zaczyna sie prosta droga do katastrofy he he .......szkoda , ale coś Prezes nie krzyczy tym razem że wybory zostały sfałszowane .............dziwne .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 maja 2015r. o 7:18
Skaut napisał(a): Nie głosowałem na Dudę, nie życzyłem mu zwycięstwa, nadal krytycznie oceniam jego obiecankową kampanię, nadal mam poważne obawy co do jego politycznej samodzielności ale od momentu jego zaprzysiężenia będę go szanował jako Prezydenta mojego kraju. Demokracja jest kiepskim sposobem sprawowania rządów ale jak na razie lepszej metody nie wymyślono.

Jest jeszcze anarchia , zamiast dup.okracji Skaucie :) W anarchii silniejszy rządzi i dba o słabszych. Anarchia tym różni się od monarchii , że nie zdziera ze słabszego podatków. W dupo.kracji podatek jest bogiem. Jak słusznie któryś z szacownych kolegów/ koleżanek zwrócił uwagę , Vat mógł wymyślić tylko szatan , nikt inny nie jest tak zły :D

A wracając do sprawy : jeśli sądzicie , że coś się zmieni , to jesteście w błędzie. Niektóre świnie staną się równiejsze , jak swego czasu Orwell pisał , a inne dostaną urzędowy zakaz korzystania z koryta , tudzież zabiorą im Złote Karty Goldman/Sachs. Polska jest krajem kolonialnym , jak słusznie zauważył Cejrowski , a POPIS nie jest w stanie tego zmienić. Ale my możemy :) Szerząc wiedzę :)

Ja tam osobiście , wczoraj , zagłosowałem na obydwu " szacownych kandydatów " POPISU :D

Ps. Droga Arystokratko :*, no proszę Cię , taka Mądra Baba z Jajami , jak Ty , straszy mnie inflacją ? Tą starą śpiewkę można już między bajki włożyć :D

Miłego:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 7:28
Nie ma jak to świadomie oddać nieważny głos i jeszcze prawic swoje mądrości..
670
ramaj
25 maja 2015r. o 8:07
~ napisał(a): Nie ma jak to świadomie oddać nieważny głos i jeszcze prawic swoje mądrości..

Do tej "świadomości" to miałbym wątpliwości.
~Flinstone niezalogowany
25 maja 2015r. o 8:09
A ja pozdrawiam Wasze euro, które już zaczęło rosnąć...
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 8:22
Pannazdzieckiem napisał(a):
Jest jeszcze anarchia , zamiast dup.okracji Skaucie :) W anarchii silniejszy rządzi i dba o słabszych. Anarchia tym różni się od monarchii , że nie zdziera ze słabszego podatków. W dupo.kracji podatek jest bogiem. (...) Ale my możemy :) Szerząc wiedzę :)

Jaką wiedzę może szerzyć ktoś, kto bez przerwy plecie jak potłuczony?
Czy jest głupsze stwierdzenie w świecie od powyższego od anarchii?
Panna skończ z używkami, to daje naprawdę koszmarny rezultat :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.