Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wybraliśmy nowego prezydenta
~agent xl niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:19
Dla wszystkich którzy głosowali na P. Dudę , miłego dnia z nadzieją że dla Polski nadejdą dobre zmiany i niech Bóg błogosławi nowego Prezydenta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:24
Wczoraj powiedziała suflerka Dudy,że na spotkania z nim przychodził tłum,prostych,zwykłych ludzi.Widać jacy ludzie głosowali na niego.
~agent xl niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:29
Co to znaczy według ciebie " widać jacy głosowali", czy to jest z twojej strony jakaś pogarda dla ludzi prostych zwyczajnych?????? Czy według ciebie tacy nie mają głosu czy jak? Skończ proszę z tą peowską propagandą i pogódź się z tym że większość zdecydowała i nie dała się zmanipulować.
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:29
~agent xl napisał(a): Można się teraz spodziewać tylko jak nowy Prezydent polski będzie opluwany i fałszywie pomawiany w reżimowej telewizji i radiu . Jak będą chcieli za wszelka cenę podłożyć mu jakąś przysłowiową świnię.
Mam nadzieję że wszyscy normalni myślący ludzie i jakieś niezależne media będą kontrować te pseudo ataki .Myślę że będą chcieli go opluwać i pomawiać na każdym kroku i łapać za słówka. Ale w narodzie siła i ci wszyscy którzy na niego głosowali powinni sprężyć się przegonić te propagandowe reżimowe media żeby ludzie mieli w końcu dostęp do rzetelnych informacji a nie propagandy
Oglądaj Trwam,tam masz rzetelność
~k1 niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:30
Przypominam dla ochłody nastrojów słowa kanclerza Bismarcka: "Dajcie Polakom wolność i władzę, a sami sie wykończą"... :D
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:32
~agent xl napisał(a): Dla wszystkich którzy głosowali na P. Dudę , miłego dnia z nadzieją że dla Polski nadejdą dobre zmiany i niech Bóg błogosławi nowego Prezydenta

Nadzieja ,matka głupich!
~agent xl niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:32
Niech to dotrze raz na zawsze do twojej głowy że nie wszyscy którzy na Dudę głosowali to wielbiciele Rydzyka i telewizji Trwam, ale pogadaj sobie bo co ci pozostało :D Daj upust swojej frustracji :D
~agent xl niezalogowany
25 maja 2015r. o 10:38
Miłuję Cię, Panie, Mocy moja,
3 Panie, ostojo moja i twierdzo, mój wybawicielu,
Boże mój, skało moja, na którą się chronię,
tarczo moja, mocy zbawienia mego i moja obrono!
4 Wzywam Pana, godnego chwały,
i jestem wolny od moich nieprzyjaciół.
5 Ogarnęły mnie fale śmierci
i zatrwożyły mnie odmęty niosące zagładę;
6 oplątały mnie pęta Szeolu,
zaskoczyły mnie sidła śmierci.
7 W moim utrapieniu wzywam Pana
i wołam do mojego Boga;
usłyszał On mój głos ze swojej świątyni,
a krzyk mój dotarł do Jego uszu.
8 Zatrzęsła się i zadrżała ziemia,
posady gór się poruszyły,

życzę ci takiej nadziei , bo mnie podnosi i sprawia że żyję :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.