Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Funkcjonariusz przechodzi na emeryturę
11100
#Blackjack nieaktywny
3 czerwca 2015r. o 14:44
Poznałem osobiście podczas kontroli, spoko facet.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~muzyk niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 15:03
Panie Waldku dziękujemy, trudna to służba, nie każdy o Policji ma dobre zdanie. Szczególnie ten, kto otrzymuje samokopiujący bloczek do podpisu..... ( pod datą ;) )
Ale taka wasza praca i ktoś to musi robić. Dobrze jest jak robi to ktoś kompetentny mający dystans do siebie i do innych...
Młodsi koledzy po fachu muszą się jeszcze wiele nauczyć.
Jeszcze raz dzięki za wszystko.
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 17:15
aż serce się raduje jak na tym portalu piszą takie miłe słowa i to jeszcze o panu policjancie :) też pozdrawiam choć nie miałem przyjemności poznać osobiście :)
~Tak z boku patrząc........... niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 17:44
~ napisał(a): Wydaje mi się,że to bardzo sympatyczny pan,odczytuję to z wyrazu twarzy.Powodzenia i relaksu na emeryturze!

Uzupełniając, to nie wydaje się, to faktycznie bardzo porządny człowiek i obywatelsko pojmujący swoją pracę. Nie musi uciekać na emeryturkę pod presją....., godnie na to zasłużył.
Na załączonej fotce jest taki "jeden", który nie ma tak szczerego wyrazu oczu...........jak Pan już emeryt, a babcia zawsze przestrzegała przed takim ludźmi............ Jeszcze raz ukłony dla prawego człowieka!!!
10630
#CNC nieaktywny
3 czerwca 2015r. o 17:54
cholerka dostałem kiedyś od niego mandat jak zwykle za prędkość :D ale już wybaczyłem :) odpoczywaj drogi "kolego" :D [img=1433346842_kpjw8lk.jpg]
~Rico niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 19:09
Nie miałem z nim do czynienia i dlatego się cieszę ,że idzie na emeryturę .Nikomu żle nie życzę to niech odpoczywa powoli.
2161
#fobiak nieaktywny
3 czerwca 2015r. o 20:00
policjant powinien pracowac do 67 roku zycia
~ niezalogowany
3 czerwca 2015r. o 20:09
Głupim powinni "odcinać" internet.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.