Malenka91 napisał(a): Z tego co się orientuje, to najmniej dają 2000 rzadko się zdarza teraz żeby mniej dawali.. jak są już obce języki i inne wymogi potrzebne :)
~ napisał(a):Malenka91 napisał(a): Z tego co się orientuje, to najmniej dają 2000 rzadko się zdarza teraz żeby mniej dawali.. jak są już obce języki i inne wymogi potrzebne :)
magiczne słowo - BRUTTO.
Malenka91 napisał(a):~ napisał(a):Malenka91 napisał(a): Z tego co się orientuje, to najmniej dają 2000 rzadko się zdarza teraz żeby mniej dawali.. jak są już obce języki i inne wymogi potrzebne :)
magiczne słowo - BRUTTO.
Każda kwota jest BRUTTO czy 2000 czy 5000.. Im więcej zarabiasz tym więcej ci zabiorą.. tego nie trzeba tłumaczyć.. to wszyscy wiedza.
~ napisał(a):Malenka91 napisał(a):~ napisał(a):Malenka91 napisał(a): Z tego co się orientuje, to najmniej dają 2000 rzadko się zdarza teraz żeby mniej dawali.. jak są już obce języki i inne wymogi potrzebne :)
magiczne słowo - BRUTTO.
Każda kwota jest BRUTTO czy 2000 czy 5000.. Im więcej zarabiasz tym więcej ci zabiorą.. tego nie trzeba tłumaczyć.. to wszyscy wiedza.
Nie musisz mi tego tlumaczyc, chcialem Ci uzmyslowic ze 2000 brutto to glodowa stawka. Za taka kase kpina jest ze pracodawca oczekuje znajomosci jezyka obcego.
Malenka91 napisał(a):~ napisał(a):Malenka91 napisał(a):~ napisał(a):Malenka91 napisał(a): Z tego co się orientuje, to najmniej dają 2000 rzadko się zdarza teraz żeby mniej dawali.. jak są już obce języki i inne wymogi potrzebne :)
magiczne słowo - BRUTTO.
Nie musisz mi tego tlumaczyc, chcialem Ci uzmyslowic ze 2000 brutto to glodowa stawka. Za taka kase kpina jest ze pracodawca oczekuje znajomosci jezyka obcego.
Takie są realia tego kraju... ja nic na to nie poradzę..
~ napisał(a):
Winni sa sami polacy , ze na to pozwalaja, ze nie szanuja samych siebie, wmawiaja sobie "takie sa realia" no i jest jak jest, tyraj do 67 roku za najnizsza.