Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Markantierz

~renia niezalogowany
30 lipca 2015r. o 22:27
Ja ostatnio fajne bliszki widziałam w BricoMarche.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 lipca 2015r. o 5:43
~renia napisał(a): Ja ostatnio fajne bliszki widziałam w BricoMarche.

Też widziałem. Na oko fajne ale to tania, chińska podróba. Góra rok i do wywalenia.
~ten niezalogowany
31 lipca 2015r. o 8:07
~ta napisał(a):
~ten napisał(a): Pochrzaniłeś coś. Markantierz robi tryfunki przy użyciu bliszek!

Pitolisz! Można robić same bliszki, a tryfunki montować później przy użyciu kandelek.

No weź! wtedy to już nie markantiaretwo, a markandelstwo!
~renia niezalogowany
31 lipca 2015r. o 13:57
~ten napisał(a):
~ta napisał(a):
~ten napisał(a): Pochrzaniłeś coś. Markantierz robi tryfunki przy użyciu bliszek!

Pitolisz! Można robić same bliszki, a tryfunki montować później przy użyciu kandelek.

A zakład, że się da?
~Kasia niezalogowany
31 lipca 2015r. o 17:05
~renia napisał(a):
~ten napisał(a):
~ta napisał(a):

A zakład, że się da?

Dobra, ale gdzie kupić kandelki?
~b niezalogowany
31 lipca 2015r. o 20:08
Kundelki ?? Na manhattanie.
2884
ela
31 lipca 2015r. o 20:22
~Kasia napisał(a):

Zastąp je kardamkami. Też się sprawdzą. Są nieco cieńsze, ale to nie przeszkadza.
~Kasia niezalogowany
31 lipca 2015r. o 22:22
ela napisał(a):
~Kasia napisał(a):

Zastąp je kardamkami. Też się sprawdzą. Są nieco cieńsze, ale to nie przeszkadza.

Ale czy na kardamkach będzie się tak trzymało? Jeszcze myślałam trefinkach, ale mam obawy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.