Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Markantierz

~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 22:19
~ napisał(a): A co sadzicie o montowaniu bliszek na rumpkach? Podobno efekt jest powalajacy.
uważaj, bo może powalić, a raczej zawalić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ten niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 23:10
Przestańcie sobie robić jaja. Przez was jest już za dużo zamieszania. Może się uspokoi w poniedziałek, bo Pani Dyrektor PUP wraca z urlopu. A ostatni tydzień to koszmar - ogłoszenie o markantierzu wieszali i ściągali z tablicy ogłoszeń, bo nie wiedzieli, co robić. W zależności od tego, co było w tym wątku, jeden wieszał, drugi ściągał. Mam tam koleżankę, co do mnie wydzwaniała i laliśmy nieźle.
~ niezalogowany
2 sierpnia 2015r. o 0:49
~ten napisał(a): Przestańcie sobie robić jaja. Przez was jest już za dużo zamieszania. Może się uspokoi w poniedziałek, bo Pani Dyrektor PUP wraca z urlopu. A ostatni tydzień to koszmar - ogłoszenie o markantierzu wieszali i ściągali z tablicy ogłoszeń, bo nie wiedzieli, co robić. W zależności od tego, co było w tym wątku, jeden wieszał, drugi ściągał. Mam tam koleżankę, co do mnie wydzwaniała i laliśmy nieźle.

Acha, bo Urząd Pracy informację dotyczące zapotrzebowań na miejscowym rynku pracy czerpie z takiego właśnie forum :D Ciekawe, kto był "pracodawcą" na tym ogłoszeniu :P Dobry kit :D
~cris niezalogowany
2 sierpnia 2015r. o 8:35
~ napisał(a):
~ten napisał(a): Przestańcie sobie robić jaja. Przez was jest już za dużo zamieszania. Może się uspokoi w poniedziałek, bo Pani Dyrektor PUP wraca z urlopu. A ostatni tydzień to koszmar - ogłoszenie o markantierzu wieszali i ściągali z tablicy ogłoszeń, bo nie wiedzieli, co robić. W zależności od tego, co było w tym wątku, jeden wieszał, drugi ściągał. Mam tam koleżankę, co do mnie wydzwaniała i laliśmy nieźle.

Acha, bo Urząd Pracy informację dotyczące zapotrzebowań na miejscowym rynku pracy czerpie z takiego właśnie forum :D Ciekawe, kto był "pracodawcą" na tym ogłoszeniu :P Dobry kit :D

Dzwoniłem do PUP i faktycznie mają tam ogłoszenie o poszukiwaniu markantierza przez jakąś firmę spod Bolesławca.
~ niezalogowany
2 sierpnia 2015r. o 14:05
~cris napisał(a):
~ napisał(a):

Dzwoniłem do PUP i faktycznie mają tam ogłoszenie o poszukiwaniu markantierza przez jakąś firmę spod Bolesławca.

Dzwoniles w niedziele rano? Pewnie rozmawiales z kierownikiem zmiany weekendowej:D
~cris niezalogowany
2 sierpnia 2015r. o 14:11
~ napisał(a):
~cris napisał(a):

Dzwoniles w niedziele rano? Pewnie rozmawiales z kierownikiem zmiany weekendowej:D

Dzwoniłem tam w czwartek w zeszłym tygodniu
~ niezalogowany
2 sierpnia 2015r. o 17:04
~cris napisał(a):
~ napisał(a):
~cris napisał(a):

Dzwoniłem tam w czwartek w zeszłym tygodniu

http://pupboleslawiec.pl/bol/oferty-pracy/oferty-pracy-na-rynku-l/propozycja-urzedu/95,Oferty-pracy.html

Proszę znajdź mi markantierza, bo chyba nie mam kodów na odblokowanie tej oferty :D
~ten niezalogowany
2 sierpnia 2015r. o 17:23
Wisi jak byk na tablicy przy wejściu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.