~ napisał(a): A co sadzicie o montowaniu bliszek na rumpkach? Podobno efekt jest powalajacy.uważaj, bo może powalić, a raczej zawalić.
~ten napisał(a): Przestańcie sobie robić jaja. Przez was jest już za dużo zamieszania. Może się uspokoi w poniedziałek, bo Pani Dyrektor PUP wraca z urlopu. A ostatni tydzień to koszmar - ogłoszenie o markantierzu wieszali i ściągali z tablicy ogłoszeń, bo nie wiedzieli, co robić. W zależności od tego, co było w tym wątku, jeden wieszał, drugi ściągał. Mam tam koleżankę, co do mnie wydzwaniała i laliśmy nieźle.
~ napisał(a):~ten napisał(a): Przestańcie sobie robić jaja. Przez was jest już za dużo zamieszania. Może się uspokoi w poniedziałek, bo Pani Dyrektor PUP wraca z urlopu. A ostatni tydzień to koszmar - ogłoszenie o markantierzu wieszali i ściągali z tablicy ogłoszeń, bo nie wiedzieli, co robić. W zależności od tego, co było w tym wątku, jeden wieszał, drugi ściągał. Mam tam koleżankę, co do mnie wydzwaniała i laliśmy nieźle.
Acha, bo Urząd Pracy informację dotyczące zapotrzebowań na miejscowym rynku pracy czerpie z takiego właśnie forum :D Ciekawe, kto był "pracodawcą" na tym ogłoszeniu :P Dobry kit :D
~cris napisał(a):~ napisał(a):~ten napisał(a): Przestańcie sobie robić jaja. Przez was jest już za dużo zamieszania. Może się uspokoi w poniedziałek, bo Pani Dyrektor PUP wraca z urlopu. A ostatni tydzień to koszmar - ogłoszenie o markantierzu wieszali i ściągali z tablicy ogłoszeń, bo nie wiedzieli, co robić. W zależności od tego, co było w tym wątku, jeden wieszał, drugi ściągał. Mam tam koleżankę, co do mnie wydzwaniała i laliśmy nieźle.
Acha, bo Urząd Pracy informację dotyczące zapotrzebowań na miejscowym rynku pracy czerpie z takiego właśnie forum :D Ciekawe, kto był "pracodawcą" na tym ogłoszeniu :P Dobry kit :D
Dzwoniłem do PUP i faktycznie mają tam ogłoszenie o poszukiwaniu markantierza przez jakąś firmę spod Bolesławca.
~ napisał(a):~cris napisał(a):
Dzwoniłem do PUP i faktycznie mają tam ogłoszenie o poszukiwaniu markantierza przez jakąś firmę spod Bolesławca.
Dzwoniles w niedziele rano? Pewnie rozmawiales z kierownikiem zmiany weekendowej:D
~cris napisał(a):~ napisał(a):~cris napisał(a):
Dzwoniles w niedziele rano? Pewnie rozmawiales z kierownikiem zmiany weekendowej:D
Dzwoniłem tam w czwartek w zeszłym tygodniu