~XxX napisał(a): Oczywiście że powinna być klima wszędzie.U nas wykorzystuje się pracowników więc automatycznie nie inwestuje się kasy w takie rzeczy jak klimatyzacja (klima na około 20m lokal to około 20 tyś zł).W USA brak klimy jest nie do pomyślenia,zakłady bez klim w lecie pustoszeją a domy bez klimy nie sprzedają się.Tylko ktoś siedzący w biurze Badera lub mający plecy w Baderze wypowiada słowa takie jak wpis powyżej.G.ó.w.n.o kogo obchodzi że klima kosztuje,powinna być i amen.To nie jest rzecz na tydzień tylko na długie lata.No ale przecież jeszcze prąd,nabijanie,lepiej żeby człowiek zdechł bo jest mniej warty niż klima....
~ napisał(a):biorąc pod uwagę twój post i słowo błażnisz mogę tylko dodać że musisz być bardzo miernym imbecylem po pierwsze że pracujesz w obozie pracy ,a po drugie że takich słów jak człowieku błazen itd to jest właśnie ta miernota co swoje niedorzeczne racje próbóje na siłę komuś wmówić żeby mieć racje,a więc imbecylu to że napisałem że musi być klima przy komputerach większośc rozumnych potraktowała jak żart co widać,a ty jak to potraktowałaś?jak imbecyl,żegnam ciebie i twój niski poziom inteligencji.~klucz-nick napisał(a): klimatyzacja musi być w biurze ze względu na komputery które się przegrzewają i tylko dlatego,gdyby komputery mogły działać w upały to by w biurze klim nie było,tych szefów co to obozy pracy tworzą nie interesuje wasze zdrowie ich interesuje zysk,nie ta mrówka to inna,kiedy ludzie wy to zrozumiecie?nigdy?
Większej głupoty nigdy nie słyszałam,człowieku na hali w Guardianie jest mnóstwo komputerów i jakoś każdy działa,żaden sie nie przegrzał w tym upale-pomyśl zanim sie zbłaźnisz
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):biorąc pod uwagę twój post i słowo błażnisz mogę tylko dodać że musisz być bardzo miernym imbecylem po pierwsze że pracujesz w obozie pracy ,a po drugie że takich słów jak człowieku błazen itd to jest właśnie ta miernota co swoje niedorzeczne racje próbóje na siłę komuś~klucz-nick napisał(a): klimatyzacja musi być w biurze ze względu na komputery które się przegrzewają i tylko dlatego,gdyby komputery mogły działać w upały to by w biurze klim nie było,tych szefów co to obozy pracy tworzą nie interesuje wasze zdrowie ich interesuje zysk,nie ta mrówka to inna,kiedy ludzie wy to zrozumiecie?nigdy?
Większej głupoty nigdy nie słyszałam,człowieku na hali w Guardianie jest mnóstwo komputerów i jakoś każdy działa,żaden sie nie przegrzał w tym upale-pomyśl zanim sie zbłaźnisz
wmówić żeby mieć racje,a więc imbecylu to że napisałem że musi być klima przy
komputerach większośc rozumnych potraktowała jak żart co widać,a ty jak to potraktowałaś?jak imbecyl,żegnam ciebie i twój niski poziom inteligencji.
~BE napisał(a): Ludzie ogarnijcie się trochę jak w biurach siedzą tacy ludzie jak co nie którzy niepełno sprytni na hali to wam współczuje