~klucz-nick napisał(a): klimatyzacja musi być w biurze ze względu na komputery które się przegrzewają i tylko dlatego,gdyby komputery mogły działać w upały to by w biurze klim nie było,tych szefów co to obozy pracy tworzą nie interesuje wasze zdrowie ich interesuje zysk,nie ta mrówka to inna,kiedy ludzie wy to zrozumiecie?nigdy?A ty klucz-nick w jakiej branzy pracujesz?
~Do klucz-nick napisał(a):huj cię to obchodzi,~klucz-nick napisał(a): klimatyzacja musi być w biurze ze względu na komputery które się przegrzewają i tylko dlatego,gdyby komputery mogły działać w upały to by w biurze klim nie było,tych szefów co to obozy pracy tworzą nie interesuje wasze zdrowie ich interesuje zysk,nie ta mrówka to inna,kiedy ludzie wy to zrozumiecie?nigdy?A ty klucz-nick w jakiej branzy pracujesz?
~klucz-nick napisał(a):w wielu tematach mam podobne zdanie wiec pytam z ciekawosci.~Do klucz-nick napisał(a):huj cię to obchodzi,~klucz-nick napisał(a): klimatyzacja musi być w biurze ze względu na komputery które się przegrzewają i tylko dlatego,gdyby komputery mogły działać w upały to by w biurze klim nie było,tych szefów co to obozy pracy tworzą nie interesuje wasze zdrowie ich interesuje zysk,nie ta mrówka to inna,kiedy ludzie wy to zrozumiecie?nigdy?A ty klucz-nick w jakiej branzy pracujesz?
~Ja napisał(a):to żadna tajemnica wielu forumowiczów wie co robię więc przypomnę jestem kierowcą C+E jeżdze PL->D->PL~klucz-nick napisał(a):w wielu tematach mam podobne zdanie wiec pytam z ciekawosci.~Do klucz-nick napisał(a):huj cię to obchodzi,~klucz-nick napisał(a): klimatyzacja musi być w biurze ze względu na komputery które się przegrzewają i tylko dlatego,gdyby komputery mogły działać w upały to by w biurze klim nie było,tych szefów co to obozy pracy tworzą nie interesuje wasze zdrowie ich interesuje zysk,nie ta mrówka to inna,kiedy ludzie wy to zrozumiecie?nigdy?A ty klucz-nick w jakiej branzy pracujesz?
~klucz-nick napisał(a): klimatyzacja musi być w biurze ze względu na komputery które się przegrzewają i tylko dlatego,gdyby komputery mogły działać w upały to by w biurze klim nie było,tych szefów co to obozy pracy tworzą nie interesuje wasze zdrowie ich interesuje zysk,nie ta mrówka to inna,kiedy ludzie wy to zrozumiecie?nigdy?
~... napisał(a): Statystycznie jesteś idiotą.statystyki są po to żeby ludzie myśleli że są mądrzejsi od innych tak właśnie jest w twoim przypadku.