postaram sie powiedziec naprawde i obiektywnie wedlug mnie jak jest w tym zakladzie , na poczatku chcialem tylko powiedziec ze robie tam juz kilka lat i wczesniej pracowalm tu i tam i nie ma czegos takiego jak zaklady idealne , kazdy ma swoje plusy i minusy.
1. ludzie narzekaja ze to ze tamto ale przeciez nikt wam nie karze tam pracowac, prawda? nie pasuje to sie zwolnij i juz , swiat na lovinku sie nie konczy wiec jak widze te placze to smiac mi sie chce czasami chociaz nie mowie ze niektore rzeczy i mnie nie denerwuja.
2. " a ze podwyzki takie male i wgl"?? nie pamietam takiego roku jak 2017 zeby bylo az tyle dane pracownikom chodzi mi tutaj o premie, frekwencje itp itd wiec naprawde jak ktos chodzi do roboty a nie L4 bo raczka boli albo brzuszek to swoje zarobi.
3. powiedzmy sobie szczerze bo kazdy wie jak jest i tak naprawde niech kazdy sie sam siebie zapyta "ile ja tak naprawde przez te 8h przerobilem?" poza ETE nie ma takiego stanowiska na tym zakladzie zeby trzeba bylo robic od dzwona do dzwona, proste.
troche o zakladzie teraz zeby nie bylo;
1. hmm sporo tego jest ale mysle ze sprzet to podstawa bo (tutaj poruszam jeden dzial bo co do reszty to nie wiem) kurde taka firma a na Kocham Bolec.Info y chajs jest a zeby bylo z 6 sprawnych (wiem mocne slowo) szlifierek na szlifierni gdzie one chodza caly czas to troche kpina? wiadomo ludzie tez tak dbaja bo sam widzialem jednego albo drugie co rzuca ta szlifierka bo przeciez to nie jego to po co o to dbac. powinno byc jak w kazdym zakladzie , kazda zmiana ma swoj sprzet wydawany na poczatku i kazdy jest odpowiedzialny za swoja narzedzia i ludzie by dbali.
2. czesci do tych szlifierek itp , to tez tragedia przewaznie mechanicy daja stare czesci bo nowych nie ma bo? nie wiem ale tam powinni miec szafe tego co potrzebne.
3. takie "stanowiska widma" po znajomosci np ostatnio widzialem " Jaroslaw F. - mistrz dzialu logistyki" jakiego ku**a dzialu? nie ma logityki przeciez z tego co mowili wiec jak mozna byc mistrzem czegos co nie isnieje? jak widac na tym zakladzie mozna ! kazdy wie ze on jest poprostu zaopatrzeniowcem a ma stawke pewnie wieksza niz niejeden lider ktory cos robi.
moglbym tak jeszcze i jeszcze aleee starczy , ktos moze sie zgadzac ze mna albo nie alee to moje zdanie o tym wszystkim
Zastosowana autokorekta