~G M napisał(a): Nie pracowałam tam wprawdzie, ale wnioskując po tym, że w UP ogłoszenie o pracę w Kauflandzie pojawia się średnio raz na 2-3 miesiące, to musi być mocno nieciekawie.
~Ryśka napisał(a): Słyszałam że na sprzątaniu jest tam najlżej, to prawda?Na sprzataniu jest tez kierowniczka Marzenka ta to dopiero hetera i najwieksza plotkara w Kauflandzie
~Ryśka napisał(a): Słyszałam że na sprzątaniu jest tam najlżej, to prawda?
~ napisał(a):~Ryśka napisał(a): Słyszałam że na sprzątaniu jest tam najlżej, to prawda?
Tak najlżej zamiast swoje robić to zasówają na warzywniaku rano bo niema kto a blondyneczka nie jest od wykładania towaru ona ma ludzi od tego paznokcie by sobie połamała i by się pobrudziła.Zwróćcie uwagę jak jesteście na zakupach ona stoi i ludzi pogania no chyba że jakaś kontrol jedzie to tą swoją tłustą dupcie ruszy bo tak to zapomnieć można o jej robocie leser jakich mało.
~ napisał(a):~Ryśka napisał(a): Słyszałam że na sprzątaniu jest tam najlżej, to prawda?Na sprzataniu jest tez kierowniczka Marzenka ta to dopiero hetera i najwieksza plotkara w Kauflandzie