Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Oświadczenie Starosty w sprawie Mirosława Sakowskiego
~Jak się pracuje niezalogowany
10 września 2015r. o 14:10
Czy w szkołach jest taka lipa e większość polityków to nauczyciele ?

Po co porzucają pewne państwowe posady dla niepewnych politycznych taboretów ?

Widocznie ci w polityce nigdy nie byli nauczycielami z powołania.Porzucili możliwość edukowania młodych na rzecz penetrowania publicznej kasy,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Otóż to niezalogowany
10 września 2015r. o 14:17
Nauczyciele z powołania pracują w szkołach.
~ niezalogowany
10 września 2015r. o 14:19
~ napisał(a):
~x napisał(a): Natychmiast kontrola kadr IILO,kiedy była ostatnia?
czy jest więcej takich" kwiatków" w tej szkole ?
~Adam niezalogowany
10 września 2015r. o 14:32
Większość waszych wypowiedzi to zwykłe przy...pier...da...la...ctwo polityczne.Jest też kilka głosów niby zawiedzionych rodziców,pod płaszczykiem nowej partii (Molak-straciłeś mój głos).No i oczywiście niby redaktorstwo się uaktywnia,coś jak niby nóżki tylko udaje że myśli.
Panie Sakowski,ja potrafię czytać.Widzę że jest to nagonka polityczna.Zdaję sobie sprawę,że próbował Pan załagodzić sprawę i się nie dało,ani w jedną ani w drugą.Ani wariatkę zwolnić ,ani dać lepsze warunki pracy.Cóż,ja jestem z Panem pomimo odmiennych poglądów politycznych.A to szczeniactwo polityczne uprawiane na Bolec.Info moim zdaniem powinno się ukrócić ale chyba drogą sądową,bo inaczej nie dotrze.Słusznie że Pan się nie wypowiada,nie ma z kim gadać.Co by Pan nie napisał przejadą się na Panu,bo taki jest ich cel. Pozdrawiam Pana i życzę dużo cierpliwości.
~No masz ci los niezalogowany
10 września 2015r. o 14:40
~Adam napisał(a): Większość waszych wypowiedzi to zwykłe przy...pier...da...la...ctwo polityczne.Jest też kilka głosów niby zawiedzionych rodziców,pod płaszczykiem nowej partii (Molak-straciłeś mój głos).No i oczywiście niby redaktorstwo się uaktywnia,coś jak niby nóżki tylko udaje że myśli.
Panie Sakowski,ja potrafię czytać.Widzę że jest to nagonka polityczna.Zdaję sobie sprawę,że próbował Pan załagodzić sprawę i się nie dało,ani w jedną ani w drugą.Ani wariatkę zwolnić ,ani dać lepsze warunki pracy.Cóż,ja jestem z Panem pomimo odmiennych poglądów politycznych.A to szczeniactwo polityczne uprawiane na Bolec.Info moim zdaniem powinno się ukrócić ale chyba drogą sądową,bo inaczej nie dotrze.Słusznie że Pan się nie wypowiada,nie ma z kim gadać.Co by Pan nie napisał przejadą się na Panu,bo taki jest ich cel. Pozdrawiam Pana i życzę dużo cierpliwości.

Tak jest .Warcholstwo i prostactwo.Byle dziadostwo czepia się człowieka na stanowisku.Nie doceniają jego zasług i wysiłku.Niewdzięcznicy .
~Do Adama niezalogowany
10 września 2015r. o 14:40
To o nauczycielce napisał Pan, że jest "wariatką"?
~obserwator niezalogowany
10 września 2015r. o 17:26
Panie STAROSTO, nic dodac, nic ujac. Nie ma co dalej rozgrzebywac sprawy Pani Luczak, obudzila sie ze snu letniego. Wszystko zostalo juz dawno rozstrzygniete. Teraz wybory a ona do lamusa. Powinna jednak sie wstydzic przed uczniami.

Przeciez to oczywiste, ze to nagonka na PO i rowniez Dyr, Szkoly P. Sakowskiego. Wykorzystuja to nieprzychylnie do niego nastowione osoby z wlasnego grona pedagogicznego (podobno m.innymi konkurentka na to szanowisko). Jego zaslugi., starania o dobra szkoly, uczniow i nauczycieli widac golym okiem. Jego wrogowie to ignoruja i staraja sie przy kazdej najmniejszej okazji podlozyc mu noge.

~ niezalogowany
10 września 2015r. o 17:53
~ napisał(a): Panie Starosto, bardzo dobre wyjasnienie, profesjonalne, n a wysokim poziomie .

Dobry z Pana gospodarz. Slyszalam, ze wymaga Pan od Dyrektorow. Ale Panscy dlugoletni nauczyciele musza wiedziec, ze do emerytury nie moga byc zatrudniani na 2 lub 1,5 etatow (jak to bylo podczas wyzu demograficznego). Jesli dostaja troche mniej niz caly etat, to zaraz robia raban (szczegolnie u P. Sakowskiego).
Nie dostrzegaja, ze w tym zawodzie powinna byc tez konkurencja. Lepiej wyksztalceni ( na dobrych uczelniach),wielozawodowi nauczyciele powinni stanowic konkurencje dla
tych zasiedzialych, zaskorupialych czekajacych na emeryture.
Pani Luczak jest podobno tym negatywnym przykladem nauczyciela.

Ona to podobno czarownica, złociuteńki kochanieńki starosto jedyny!
Mówił Jarząbek, z PO, i kupie se rower, ale nie bede Kochanego Strarosty wyprzedzał - to mówiłem Ja Jarząbek!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza