Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Beata Szydło o sprawach bolesławian
~mieszkaniec niezalogowany
7 października 2015r. o 14:56
Na starość całkiem oślepłeś,nie wiedziałem że z tobą tak źle!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mieszkanka B-ca niezalogowany
7 października 2015r. o 15:02
Ta bezpłciowa baba działa mi na nerwy wywieźcie ją z B-ca na poligon.Nawet nie
można na nią patrzeć tak się wszędzie pcha pisowica jedna!!!!!!!!!!
~mieszkaniec B-ca niezalogowany
7 października 2015r. o 15:06
A ci ludzie z tyłu to chyba nie mieszkańcy B-ca,tylko przywiezieni autobusami ? :D
~WZG niezalogowany
7 października 2015r. o 15:38
Nowoczesna proponuje zmiane systemu podatkowego i to bedzie mialo relany wpływ na gospodarkę. Likwidacja przywilejow emerytalnych dla wchodzacych na rynek pracy uzdrowi finanse publiczne. Tylko ktos kto nigdy nie ptowadzil wlasnej dzialalnosci moze gadac ze jakas rada przedsiebiorcow jak pani Szydlo raczla dzisiaj opowiadac pomoże przedsiebiorcom. Znowu wiemy jak naprawic Polskę ale nie powiemy .Konkretow zero i co tu komentowac
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 15:40
~mieszkanka B-ca napisał(a): Ta bezpłciowa baba działa mi na nerwy wywieźcie ją z B-ca na poligon.Nawet nie
można na nią patrzeć tak się wszędzie pcha pisowica jedna!!!!!!!!!!
A Ty co,życica jedna,chyba BARDZO czujesz swoją pleć,wprost ogień?No to wio na poligon,jak żołnierze mają ćwiczenia,będą bardzo chętnie ćwiczyć!POprawisz sobie samopoczucie i ego podskoczy!
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 16:00
~ napisał(a):
~ napisał(a): Nie głosujcie na PIS. Oni doprowadza ten kraj do ruiny. Będziemy się tylko wstydzić za takich jak kaczynski, Macierewicz, Pawłowicz itp.

POPIERAM W 100%
Ja też popieram!
~WZG niezalogowany
7 października 2015r. o 16:02
PIS konserwatywni socjaliści
~WZG niezalogowany
7 października 2015r. o 16:13
Prezes wczoraj opowiadal ze opodatkuja banki- wzrost oplat za uslugi finansowe, sklepy wielkopowierzchniowe ceny na półkach w gore. Podatek to dla nich koszt przerzuca go na konsumentow kazdy srednio rozgarniety to zrozumie. Kto najbardziej straci na kilku zlotowych podwyzkach, najbiedniejsi. JK mowi o racjonalizacji wydatkow w administracji = oszczednosci na papierze i sprzecie, dziadostwo. Przewleklosc w urzedach i tak jest absurdalna jak to bedzie po 25 to ja nie wiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy