~WZG napisał(a): Prezes wczoraj opowiadal ze opodatkuja banki- wzrost oplat za uslugi finansowe, sklepy wielkopowierzchniowe ceny na półkach w gore. Podatek to dla nich koszt przerzuca go na konsumentow kazdy srednio rozgarniety to zrozumie. Kto najbardziej straci na kilku zlotowych podwyzkach, najbiedniejsi. JK mowi o racjonalizacji wydatkow w administracji = oszczednosci na papierze i sprzecie, dziadostwo. Przewleklosc w urzedach i tak jest absurdalna jak to bedzie po 25 to ja nie wiem.
~WZG napisał(a): Prezes wczoraj opowiadal ze opodatkuja banki- wzrost oplat za uslugi finansowe, sklepy wielkopowierzchniowe ceny na półkach w gore. Podatek to dla nich koszt przerzuca go na konsumentow kazdy srednio rozgarniety to zrozumie. Kto najbardziej straci na kilku zlotowych podwyzkach, najbiedniejsi. JK mowi o racjonalizacji wydatkow w administracji = oszczednosci na papierze i sprzecie, dziadostwo. Przewleklosc w urzedach i tak jest absurdalna jak to bedzie po 25 to ja nie wiem.
~ napisał(a):kajtek68 napisał(a): Naprawdę jara Was młócenie omłotów ?
A może tylko międlenie plew ?
Dajcie już sobie z tym siary.
Przynajmniej do prawdziwego "objawienia" Kazimierza ;)
Czółko :)
Tylko Pani Beata może nas uratować .
~ napisał(a):~WZG napisał(a): Prezes wczoraj opowiadal ze opodatkuja banki- wzrost oplat za uslugi finansowe, sklepy wielkopowierzchniowe ceny na półkach w gore. Podatek to dla nich koszt przerzuca go na konsumentow kazdy srednio rozgarniety to zrozumie. Kto najbardziej straci na kilku zlotowych podwyzkach, najbiedniejsi. JK mowi o racjonalizacji wydatkow w administracji = oszczednosci na papierze i sprzecie, dziadostwo. Przewleklosc w urzedach i tak jest absurdalna jak to bedzie po 25 to ja nie wiem.
W dodatku taki "nalot" na markety itp. spowoduje że albo ograniczą zatrudnienie albo przeniosą się do innych krajów gdzie nie rządzą oszołomy a nam zostawią kolejną armie bezrobotnych.
alter napisał(a):~ napisał(a): Nie głosujcie na PIS. Oni doprowadza ten kraj do ruiny. Będziemy się tylko wstydzić za takich jak kaczynski, Macierewicz, Pawłowicz itp.
[img=1444210423_a03nw20.jpg]