Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Beata Szydło o sprawach bolesławian
~M niezalogowany
7 października 2015r. o 16:18
Nowoczesna=PO=Palikot
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 16:26
~WZG napisał(a): Prezes wczoraj opowiadal ze opodatkuja banki- wzrost oplat za uslugi finansowe, sklepy wielkopowierzchniowe ceny na półkach w gore. Podatek to dla nich koszt przerzuca go na konsumentow kazdy srednio rozgarniety to zrozumie. Kto najbardziej straci na kilku zlotowych podwyzkach, najbiedniejsi. JK mowi o racjonalizacji wydatkow w administracji = oszczednosci na papierze i sprzecie, dziadostwo. Przewleklosc w urzedach i tak jest absurdalna jak to bedzie po 25 to ja nie wiem.

coś tam POsłyszałeś od bankowców i powtarzasz wersję którą każdy średnio rozgarnięty z razu wyśmieje... według twojego prymitywnego toku rozumowania to wszystie zakłady producyjne i sklepy należało by zwonić z podatków celem obnjiżenia cen na produkty.... a wiesz czlowieku chociaż ile banki i sklepy wielkopowierzchniowe wyprowadził w 2014 mld złotych? nie? no właśnie tutaj twój problem...
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 16:41
~WZG napisał(a): Prezes wczoraj opowiadal ze opodatkuja banki- wzrost oplat za uslugi finansowe, sklepy wielkopowierzchniowe ceny na półkach w gore. Podatek to dla nich koszt przerzuca go na konsumentow kazdy srednio rozgarniety to zrozumie. Kto najbardziej straci na kilku zlotowych podwyzkach, najbiedniejsi. JK mowi o racjonalizacji wydatkow w administracji = oszczednosci na papierze i sprzecie, dziadostwo. Przewleklosc w urzedach i tak jest absurdalna jak to bedzie po 25 to ja nie wiem.

W dodatku taki "nalot" na markety itp. spowoduje że albo ograniczą zatrudnienie albo przeniosą się do innych krajów gdzie nie rządzą oszołomy a nam zostawią kolejną armie bezrobotnych.
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 16:44
~ napisał(a):
kajtek68 napisał(a): Naprawdę jara Was młócenie omłotów ?
A może tylko międlenie plew ?
Dajcie już sobie z tym siary.
Przynajmniej do prawdziwego "objawienia" Kazimierza ;)
Czółko :)

Tylko Pani Beata może nas uratować .

WON z pisuarami! Ta sekta zrujnuje nasz kraj! :P
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 16:51
~ napisał(a):

W dodatku taki "nalot" na markety itp. spowoduje że albo ograniczą zatrudnienie albo przeniosą się do innych krajów gdzie nie rządzą oszołomy a nam zostawią kolejną armie bezrobotnych.

Gwarantuje Ci, że żadna sieć się nie zwinie z Polski, a jeżeli podniosą ceny to przestaną być konkurencyjni w stosunku do małych sklepików i na tym tylko stracą. Pozostanie im tylko grzecznie płacić. A takie straszenie z telewizora to sobie można między bajki włożyć.
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 16:51
Wielki dramat będzie Banki zamiast 15 mld rocznie zarobią na czysto tylko 13 mld. Markety zaczną płacić podatki wielki dramat będzie. Przestańcie powtarzać bezmyślnie propagandę PO. Podstawowym czynnikiem hamującym wzrost cen jest KONKURENCJA.
~ niezalogowany
7 października 2015r. o 17:14
PIS to jedyna siła polityczna, która może realnie coś zmienić. Co dobrego zrobiła PO z Tuskiem na czele ? Za ogromne pieniądze (500 mld wzrost długu publicznego) polukrowała nam rzeczywistość. Drogi, orliki, ścieżki rowerowe, baseny, itp. Fajnie tylko gdyby cementownie, huty i inne fabryki były POLSKIE to wydatki na budowę infrastruktury BYŁYBY KOŁEM ZAMACHOWYM GOSPODARKI a tak zyski poszły za granicę.
Gierek przynajmniej, za pożyczone, budował przemysł i mieszkania.

~ niezalogowany
7 października 2015r. o 17:19
alter napisał(a):
~ napisał(a): Nie głosujcie na PIS. Oni doprowadza ten kraj do ruiny. Będziemy się tylko wstydzić za takich jak kaczynski, Macierewicz, Pawłowicz itp.

[img=1444210423_a03nw20.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza