falco napisał(a): ty chcesz się ''rozliczać '' przed Falco?
a na cholerę mi twoje ''rozliczanie''? dla mnie to możesz popierać i bronić kogo chcesz ,możesz współżyć z kobietą ,facetem czy kozą ...
co mi do tego?
faceciku -kupę lat wstecz kiedy chrzciłem swoje dzieciaki ,kiedy brałem ślub takiego zwyrodnialstwa nie było w KK a księża faktycznie mieli poważanie bo dur.niu sprawdz sobie ile było takich przypadków '' w kościele'' a gazety o tym podobnie jak dziś -twoje gazety -milczały ...
internet dokonał cudu ,Fakty i Mity ( :] ) naświetlały te sprawy operując faktami i nazwiskami ''księciuniów ''
czy ktoś założył im sprawę karną za oszczerstwa?... a może napisz kto taką wygrał ....
ile spraw opisywało NIE?...czy ktoś wygrał pomimo kilku spraw założonych Urbanowi?
co ty możesz wiedzieć ''czytaczu '' Karnowskich czy ''Gościa Niedzielnego''?
ja jestem ochrzczony i wcale mi to nie przeszkadza
skorn napisał(a): Ty sie w psychologa nie baw, bo za głupi jesteś na to. Cokolwiek robię lub nie robię w swoim życiu, nie jestem hipokrytą tak jak ty. Antyklerykał co do 40 roku życia do kościoła chodził, bo się wstydził przed rodzina i sąsiadami, aż mu się odmieniło po tym jak poczytał fachowa literaturę w stylu "Nie " i "Fakty i mity" : )jest za głupi dlatego jak widać powyżej ujada z kolegą tego samego pokroju takie tam judasze
Chcesz naprawiać świat, zacznij od siebie, kmiocie. : )
ps. podałbyś rękę Kotlinowskiemu? A Grzegorzowi Piotrowskiemu? : )