Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Seks na pierwszej randce :)

5183
magnum44
15 listopada 2015r. o 10:58
~ napisał(a): Nie wszyscy faceci są głąbami nie potrafiącymi zrozumieć postu kobiety! :P

:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~edward niezalogowany
15 listopada 2015r. o 17:32
ja rozumiem potrzeby chetnie pomoge
~WIELKA POMPA niezalogowany
15 listopada 2015r. o 18:23
MYŚLĘ,ŻE NA PIERWSZEJ RANDCE POWINIEN BYĆ OSTRY SEX.CZY SIĘ SPRAWDZĄ CZY NIE?PRZED WSZYSTKIM SEX TO PODSTAWA KAŻDEGO ZWIĄZKU.JAK JAKAŚ LASKA CHCE SIĘ ZE MNĄ SPOTKAĆ NA RANDKĘ-ZAPRASZAM.PODAM NAMIARY. :*
~ niezalogowany
15 listopada 2015r. o 18:27
pierwsz randka ,pierwszy sex i Ta na całe życie,gdzie tak jest? ;) ;)
~żenua niezalogowany
15 listopada 2015r. o 18:39
żenada po prostu
9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 18:48
~ napisał(a): pierwsz randka ,pierwszy sex i Ta na całe życie,gdzie tak jest? ;) ;)

Pozniej bedzie mezatka, czyli koledzy czesciej a maz z rzadka.
~klucz-nick niezalogowany
15 listopada 2015r. o 20:21
gover napisał(a):
~ napisał(a): pierwsz randka ,pierwszy sex i Ta na całe życie,gdzie tak jest? ;) ;)

Pozniej bedzie mezatka, czyli koledzy czesciej a maz z rzadka.

Masz za małe IQ żeby tak pisać ! Ja mam duże IQ i nie piszę z błędami !
14192
#TOisjenka nieaktywny
15 listopada 2015r. o 20:57
:|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza