Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Seks na pierwszej randce :)

2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 21:19
już trzynaście stron a nadal nie wiem czy wypada na pierwszej czy nie...
jak ja to widzę?...umawiam się na randeczkę ,pojawia się powiedzmy piękna kobieta i co?...mam nie pomyśleć o seksie?
przecież automatycznie coś zaczyna przypominać ''komin Batorego''
:D
facet to wzrokowiec a żadna z tych co wybiera się na randkę nie ubierze spódnicy do kostek i golfa zasłaniającego oczy...
po co więc na spotkanie mini i dekolt do pępka?
która z ''samiczek'' mi odpowie? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
15 listopada 2015r. o 21:59
falco napisał(a): już trzynaście stron a nadal nie wiem czy wypada na pierwszej czy nie...
jak ja to widzę?...umawiam się na randeczkę ,pojawia się powiedzmy piękna kobieta i co?...mam nie pomyśleć o seksie?
przecież automatycznie coś zaczyna przypominać ''komin Batorego''
:D
facet to wzrokowiec a żadna z tych co wybiera się na randkę nie ubierze spódnicy do kostek i golfa zasłaniającego oczy...
po co więc na spotkanie mini i dekolt do pępka?
która z ''samiczek'' mi odpowie? :D

Mysle, ze szybko szczerej wypowiedzi tu nie bedzie. Z meskiego punktu widzenia odpowiedz jest oczywista.
~aa niezalogowany
15 listopada 2015r. o 22:17
:D po co golf jak można okulary i po co spódnica do kostek
jak można spodnie ;)

:) z kim wy się umawiacie ? :) nic dodać nic ująć ;)
2900
#falco nieaktywny
15 listopada 2015r. o 22:30
jak widzę gover miał rację ;)

to była odpowiedź ? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10630
#CNC nieaktywny
15 listopada 2015r. o 23:04
JA mam całkiem inaczej, im później mi sie kobieta wypnie tym bardziej ja szanuje...jak któraś mówi ze ma zasady, ze szanuje siebie itp to i ja to szanuje a często mi to imponuje. A te kure..ki co chodzą do paryskiej , w domu mama dzieci pilnuje a ona z kg tapety idzie na podryw aby po paru drinkach robic mi laske ...litości !! szukają wybawiciela z kłopotów , najlepiej z mieszkaniem i grubym portfelem a za to ona w zamian bedzie zawsze otwarta gdy najdzie Cie ochota... :) totalna porażka kobiety....możecie dac to co daje każda dziw.... przy drodze. Bądź inspiracją dla faceta,bądź wyzwaniem, szanuj siebie a będziesz szanowana.
ps: wasze hejty mam w .... :) nie rusza mnie to, taki typ :) [img=1447625048_f9vkfkj.jpg]
3004
#masi nieaktywny
15 listopada 2015r. o 23:10
CNC, Ty dalej o Paryskiej, Paryską zakop głęboko i już nie wykopuj ;)
Uogólniając nie wszyscy, którzy bzykną się choćby nawet na pierwszym spotkaniu to zaraz muszą być "najgorsi", na to składa się naprawdę wiele czynników... ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
13021
eto
15 listopada 2015r. o 23:49
falco napisał(a): już trzynaście stron a nadal nie wiem czy wypada na pierwszej czy nie...

W Polsce nie jest to zabronione, tylko musisz wiedzieć w jakiej pozycji, żebyś nie zajść w ciążę.

:D :D :D

[img=1447627662_4rlco01.jpg]
~aa niezalogowany
16 listopada 2015r. o 5:22
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza