#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 listopada 2015r. o 13:22
Też lubię Grzdyla , chociaż nie miałem zaszczytu poznać w realu. Ale problem , Droga Kc , polega na tym , że damski i męski mózg , diametralnie się od siebie różnią . Kobieta pragnie poczucia bezpieczeństwa , a facet Kobiety :D Najlepiej tej Jedynej , co się będzie dla niego poświęcać :) I do niego przyznawać przed zwierzchnikami :)
Jezus powiedział swego czasu coś w tym stylu " ktokolwiek przyzna się do mnie , to i ja do niego się przyznam" ... ale kto by się tam przejmował ideami , skoro kariera i poczucie bezpieczeństwa ważniejsze jest niż Stwórca.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 listopada 2015r. o 13:51
Jestem konserwatystą - komuchem. Czyżbyś była feministką , Droga Kc ? Lubię feministki , bardziej niż neoliberałów :D To może jaką kawę mógłbym Ci zaproponować :) Marzy mi się seks na pierwszej randce :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 16 listopada 2015r. o 14:45
Masz rację . Marzy mi się :)
A zdradź tajemnicę , masz przy sobie drugi fragment swojej duszy ? Jeśli tak , gratuluję . Jeśli nie , współczuję :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.