~Duda pomoc napisał(a): Przecież ten chory PiS tyle już zmajstrował z TK żę nie ma mowy żeby trybunał mógł pracować .Na siłę wprowadzają 5 swojaków i jednocześnie podnoszą minimalny skład do 13,wystarczy że zawsze 3 sędziów pisowskich nie przyjdzie na posiedzenie i jest kompletny paraliż.
Victoria1 napisał(a): Nie da rady czytać niektórych Skautów.
Jakieś pomieszanie języków. Polska właśnie próbuje odzyskać godność, a oni starają się utrzymać ją w syfie. Chcę wierzyć, że z głupoty.
~ napisał(a):Victoria1 napisał(a): Nie da rady czytać niektórych Skautów.
Jakieś pomieszanie języków. Polska właśnie próbuje odzyskać godność, a oni starają się utrzymać ją w syfie. Chcę wierzyć, że z głupoty.
Ty pewnie jesteś z jakiegoś kółka różańcowego. To poczytaj sobie zestaw pisowskich obiecanek wyborczych..Super lektura since-fiction..
Ja właśnie chętnie czytam Skauta, facet pisze bez ogródek o tym co wyprawia ten cały PiS. Coraz więkej ludzi myśli i mówi tak samo jak Skaut.
Pannazdzieckiem napisał(a): I o to właśnie chodzi . Czas zacząć budować tą Polskę od nowa. Do tej pory straszono nas faszyzującymi Narodowcami. Straszono ksenofobią i załamaniem gospodarczym pod rządami "Pisiorów" , ale fakty są takie : skoro cała łełropa i wszystkie jej ścierwomedia krzyczą w obronie demokracji w Polsce , to znaczy , że geszeft im się kończy , co może dla nas oznaczać dobrobyt :D
Pośród wielu marzeń jakie mam , marzy mi się nacjonalizacja Biedronki , nie mówiąc o NBP. :D
Miłego :)