Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Szpital Powiatowy - dobry czy zły ?

2945
Mgosia
23 grudnia 2015r. o 19:00
~-REV. napisał(a): .... co chcecie od nas?....

Skąd ja to znam :( ...zapewne ten sam człowiek .
I ta młoda lekarka ....
Sytuacja dość podoba do mojej, tylko, że upadek był już na SORZe (chory w fatalnym stanie szedł sam do toalety)... i z niby udaru okazał się rak .... wciąż walczymy .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9984
#gover nieaktywny
23 grudnia 2015r. o 22:05
Mgosia:( ...zapewne ten sam człowiek .[/c napisał(a):
Zapewne to jest pewnosc, czy przypuszczenie?
2945
Mgosia
23 grudnia 2015r. o 22:08
A to jest dochodzenie , czepianie się , czy szukanie mojej grzeszności i osądzania ? :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
9984
#gover nieaktywny
23 grudnia 2015r. o 22:18
Mgosia napisał(a): A to jest dochodzenie , czepianie się , czy szukanie mojej grzeszności i osądzania ? :)

Chce tylko precyzyjnosci wypowiedzi, aby nie zostawiac miejsca dowolnym i nieprecyzyjnom wypowiedziom.
~E niezalogowany
23 grudnia 2015r. o 22:19
w kontekście symulantów:
kilka lat temu, zostałam przywieziona na Sor, przez znajomą bo nie mogłam się poruszać, pierwszy raz miałam taką sytuację. Lekarka z Soru powiedziała patrząc na mój młody wiek " W TYM WIEKU SIĘ NIE CHORUJE TYLKO SYMULUJE" i wysłała do domu. Na zajutrz okazało się że mam przepuklinę międzykręgową i wywalone 3 krążki międzykręgowe... oraz niedowład lewej nogi.. taka to była moja symulacja.. :( diagnozę postawił po badaniach już lekarz prywatnie ... leczenie trwało bagatela 5 miesięcy. Taka to symulacja była...

9984
#gover nieaktywny
23 grudnia 2015r. o 22:30
~E napisał(a): ( diagnozę postawił po badaniach już lekarz prywatnie ... leczenie trwało bagatela 5 miesięcy. Taka to symulacja była...

Pomylki diagnozyb zdarzaja sie nawet najwiekszym tuzom medycyny.
2945
Mgosia
23 grudnia 2015r. o 22:33
gover napisał(a):
Mgosia napisał(a): A to jest dochodzenie , czepianie się , czy szukanie mojej grzeszności i osądzania ? :)

Chce tylko precyzyjnosci wypowiedzi, aby nie zostawiac miejsca dowolnym i nieprecyzyjnom wypowiedziom.

W ostatnim czasie, niestety wiele razy w moim domu było pogotowie i wśród ludzi , którzy chcieli pomóc i robili wszystko co się da był taki , który w ten sposób powiedział "czego ode mnie oczekujecie " ... a czego można oczekiwać od lekarza w takim momencie , tańca na rurze ?
Byli różni, ten był specyficzny .

Dopisane 23.12.2015r. o godz. 22:33:

gover napisał(a):
Pomylki diagnozyb zdarzaja sie nawet najwiekszym tuzom medycyny.

Na taką skalę ?
Zrozumiesz dopiero wtedy, jak sam na własnej skórze tego doświadczysz .
Pomyłka, a zwykłe zaniedbanie to chyba jest różnica .

9984
#gover nieaktywny
23 grudnia 2015r. o 22:37
Mgosia napisał(a): Pomyłka, a zwykłe zaniedbanie to chyba jest różnica .

Oczywiscie jest roznica. Jestes pewna, ze to zniedbanie, to pozostaje zawiadomienie prokuratury. Pisanie na forum nie sluzy poprawie funkcjonowaniu sluzby zddrowia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza