Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~kwik POpapranych świń oderwanych od kor niezalogowany
2 maja 2017r. o 19:25
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do leminga niezalogowany
2 maja 2017r. o 19:30
Byłbyś szybszy od prezesa i od jamajczyka.
~~ niezalogowany
2 maja 2017r. o 19:39
~~ napisał(a): Kogo to obchodzi co ty uważasz. Ciebie nikt nie słucha i nikt cię nie lubi.

To do skorna.
~~ niezalogowany
2 maja 2017r. o 19:41
PanM napisał(a): Oto jeden ze sposobów wyprowadzania / kradzieży / pieniędzy podatnika poza budżet państwa .
Wedle uważania kto co lubi. Może trafi się jakiś minister faworyzujący burdele .?
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/dotacje-dla-rydzyka-pieniadze-ojca-rydzyka/7xnh2j7

„Nie ma takiego okrucieństwa, ani takiej niesprawiedliwości, których nie mógłby dopuścić się skądinąd łagodny i liberalny rząd – jeśli zabraknie mu pieniędzy”.
~~ niezalogowany
2 maja 2017r. o 20:28
~~Anty pis napisał(a): http://www.tvn24.pl/general-koziej-napisal-list-otwarty-do-beaty-szydlo-i-andrzeja-dudy,736519,s.html

Ja myślę że karakan by dowodził co nie ma pojęcia nawet o koncie bankowym ale jestem pewien że pierwszy by spierdzi..ił z Polski.

Dla tego proponuje w każdym mieście pomnik swojego brata bliźniaka żeby odwrócić uwagę ,jak będzie uciekał.
~~ niezalogowany
2 maja 2017r. o 20:30
"Ale najlepszą obroną jest atak i dlatego ja dzisiaj inicjuję wielki program budowy pomnika pana, panie prezesie w każdej polskiej wsi!

Pomniki Lecha w mieście, a Jarosława na wsi!

Program mój chciałbym nazwać "Wieś Kaczyńskim stoi!".

(Pogadam z moim jednym klientem to może fundusze europejskie na budowę załatwi.A jak się nie zgodzi to pan go znowu wezwie, tym razem na 20 godzinne przesłuchanie!)."
~~ niezalogowany
2 maja 2017r. o 20:36
http://mediumpubliczne.pl/2017/04/pacjenci-przeszczepach-protestuja-przeciwko-podwyzce-lekow-ministerstwo-zdrowia-widzi-problemu/

Tu macie kolejny przykład gdzie się szuka środków na programy socjalne rządu,ale o tym głośno TVPiS nie powie.
~~kwik świń oderwanych od koryta niezalogowany
2 maja 2017r. o 20:39
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza