~~ napisał(a): to tylko gorszy sort
widać to po poziomie wypowiedzi :|
Po powyższej wypowiedzi widać że lepszy sort też nie ma za wiele do powiedzenia może tak jak Wasz prezes powiedz o białych rózach parę zdań,że są symbolem nienawiści a potem złóż bukiet z róż białych i czerwonych pod pomnikiem, więc chyba prezesika ponoszą nerwy bo coś partia rządząca coraz więcej błędów popełnia :P
raczej tak, bo o narodowcach jest mowa tylko w tytule
raczej nie ,obejrzyj sobie wczorajsze wiadomości o 15:50 na Polsacie.Oczywiście występy panny Justyny we Wrocławiu to zmontowany materiał przez telewizje ogólnie wszystkie wiadomości są zmyślone jedyne prawdę podają portale typu niezalezna.pl lub Szczerbiec albo Gazeta Polska.
Aby mieć obiektywny obraz poziomu Polskich mediów oglądam różne.
Najgorsze wrażenie merytoryczne i ogólne robi TV Republika.
Gdyby się trzymać ich retoryki to wojna z wszystkimi pewna.
Dopisane 11.05.2017r. o godz. 17:57:
Dopisane 11.05.2017r. o godz. 18:03:
Dopisane 11.05.2017r. o godz. 18:05:
Nawet komuniści u szczytu władzy nie pozwalali sobie na takie publiczne kpiny z opozycji . Ludzie PiS mają przekonanie o swej nieomylności i wszyscy myślący inaczej stają się z automatu wrogami.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Moim zdaniem NIEPODWAŻALNYM dowodem na nieuczciwe intencje sympatyków PiS jest ich anonimowość.
Nikt przekonany do swoich racji , nikt przekonany do swojej uczciwości i nikt nie mający wobec drugiej osoby złych intencji nie musi się ukrywać.
Tak naprawdę to Wy nie kochacie swego Boga , nie szanujecie swojej partii.
Wy macie w tym swój osobisty interes a przy okazji wylewacie swoją żółć i osobiste frustracje.
W czym jest problem aby prowadzić merytoryczne polemiki ?
W czym jest problem aby w kulturalny sposób przekonywać i bronić swoich racji ?
Brak konkretnego adresata polemiki wywołuje chaos i daje możliwość manipulowania wpisami. Domyślam się że z braku racjonalnych niepodważalnych argumentów o to właśnie chodzi.
Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "
Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować wszystkim którzy mnie interesownie lub bezinteresownie nie trawią.
Dziękuję
[img=1494523609_c73x66o.jpg]
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.