Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 20:18
PanM napisał(a): Moim zdaniem NIEPODWAŻALNYM dowodem na nieuczciwe intencje sympatyków PiS jest ich anonimowość.
Nikt przekonany do swoich racji , nikt przekonany do swojej uczciwości i nikt nie mający wobec drugiej osoby złych intencji nie musi się ukrywać.

Tak naprawdę to Wy nie kochacie swego Boga , nie szanujecie swojej partii.
Wy macie w tym swój osobisty interes a przy okazji wylewacie swoją żółć i osobiste frustracje.
W czym jest problem aby prowadzić merytoryczne polemiki ?
W czym jest problem aby w kulturalny sposób przekonywać i bronić swoich racji ?
Brak konkretnego adresata polemiki wywołuje chaos i daje możliwość manipulowania wpisami. Domyślam się że z braku racjonalnych niepodważalnych argumentów o to właśnie chodzi.

Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "

Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować wszystkim którzy mnie interesownie lub bezinteresownie nie trawią.

Dziękuję

Sam jesteś swoim wrogiem. Boże miłosierny wybacz tej biednej zagubionej owieczce......
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 maja 2017r. o 20:24
''Bezkarność ONR. Prokuratura umarza postępowanie wobec działaczki, która na manifestacji krzyczała o „islamskich ścierwach”

ciekawe czy jak bym krzyczał na ulicy podczas sypania kwiatów przed biskupem coś w stylu ''precz z katolskim ścierwem '' prokuratura była by dla mnie łaskawa ? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 20:42
falco napisał(a): ''Bezkarność ONR. Prokuratura umarza postępowanie wobec działaczki, która na manifestacji krzyczała o „islamskich ścierwach”

ciekawe czy jak bym krzyczał na ulicy podczas sypania kwiatów przed biskupem coś w stylu ''precz z katolskim ścierwem '' prokuratura była by dla mnie łaskawa ? :D

"Prokuratura umarza" - na "kwicie" pewnie pieczątka słabo odbita a podpis nieczytelny.
2900
#falco nieaktywny
11 maja 2017r. o 21:35
:D
nie tak do końca ;)
podpis i nazwisko owej prokurator jak najbardziej jawny jak i to , jak szybko i na jakie stanowisko awansowała ...

to dzisiaj kapitalny sposób na robienie ''kariery'' a czy prawy lub sprawiedliwy...kogo to dzisiaj obchodzi :D

~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 21:42
"a czy prawy lub sprawiedliwy"

dobrze że cenisz sobie Prawo i Sprawiedliwość :) jest w tobie nadzieja
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 21:47
falco napisał(a): :D
nie tak do końca ;)
podpis i nazwisko owej prokurator jak najbardziej jawny jak i to , jak szybko i na jakie stanowisko awansowała ...

to dzisiaj kapitalny sposób na robienie ''kariery'' a czy prawy lub sprawiedliwy...kogo to dzisiaj obchodzi :D

Problem w tym że takie działania prokuratury upewniają ich w przekonaniu o bezkarności, następnym razem spalą lub śmiertelnie pobija niewinnego człowieka. Coraz więcej jest przykładów ataków na ludzi o innej karnacji a prokuratura przyyka na to oko bo Ziobro tak każe , policja na polecenie Błaszczaka też nie przykłada sie do spraw,tylko pilnuje podczas miesięcznicy wyznawców kultu Lecha,bo w tej miesięcznicy chodzi,nie liczą się ofiary tragedii tylko kult Lecha i propaganda ( a że Jarkowi się miesza w główce - białe róże symbolem nienawiści ,po czym składa wienie z biało czerwonych róż to oczymś to świadczy,facet już sie gubi i odbije się to na Polakach,)
2900
#falco nieaktywny
11 maja 2017r. o 21:54
Błaszczak to głupek bo nikt mądry nie pozwolił bo na to by tak nim sterować ...
prezesina w białych różach widzi wrogość nie mając bladego pojęcia czym jest biała róża dla zachodniej Europy ...
mały ,prymitywny człowieczek swoją ''wielkość '' budujący na podobnych sobie małych prymitywnych ludzikach ... :D

~~yzrejikswoktolz do incognito niezalogowany
11 maja 2017r. o 22:04
Zatwardziały jesteś , jak sfrustrowany musisz być moimi sukcesami ,cóż brak argumentacji i pusty móżdżek może cię wytłumaczyć , lecz
Zaciągnij troszeczkę chamulce z osądzaniem , ingerowaniem w prywatnie- osobiste życie innej osoby i szkalowaniem kogoś na ogólnodostępnym portalu jeżeli nie chcesz bym uzyskał ID twego komputera ( dla proformy wydrukowałem twój wpis) i jeżeli nie masz żelaznych udokumentowań na twe zarzuty wobec mej osoby przystopuj , bym nie nadwyrężył twego portfela na cele charytatywne .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza