falco napisał(a): Błaszczak to głupek bo nikt mądry nie pozwolił bo na to by tak nim sterować ...
prezesina w białych różach widzi wrogość nie mając bladego pojęcia czym jest biała róża dla zachodniej Europy ...
mały ,prymitywny człowieczek swoją ''wielkość '' budujący na podobnych sobie małych prymitywnych ludzikach ... :D
~~ napisał(a):falco napisał(a): Błaszczak to głupek bo nikt mądry nie pozwolił bo na to by tak nim sterować ...
prezesina w białych różach widzi wrogość nie mając bladego pojęcia czym jest biała róża dla zachodniej Europy ...
mały ,prymitywny człowieczek swoją ''wielkość '' budujący na podobnych sobie małych prymitywnych ludzikach ... :D
wszyscy głupki, prezydent, premier, ministrowie, tylko pipa jełop z betoniarą i petem w gębie najmądrzejszy
hhhhhhhh
PanM napisał(a): Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "
skorn napisał(a):PanM napisał(a): Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "
Znaczy się, jest pan wielki? Tak pan się widzi?
~~ napisał(a): PanM jeszcze nie zrozumiał, że ważna jest też wielkość wrogów :) .
A tu co najwyżej mali ludożercy, a nie wrogowie. Trolle, hejterzy, itp - taka jest miara tej wielkości ;)
~~ napisał(a):~~ napisał(a): PanM jeszcze nie zrozumiał, że ważna jest też wielkość wrogów :) .
A tu co najwyżej mali ludożercy, a nie wrogowie. Trolle, hejterzy, itp - taka jest miara tej wielkości ;)
czyli jest malutki jak ty