Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 22:22
List do ludożerców

Kochani ludożercy
Nie patrzcie wilkiem
Na człowieka
Który pyta o wolne miejsce
W przedziale kolejowym
Zrozumcie
Inni ludzie też mają
Dwie nogi i siedzenie
Kochani ludożercy
Poczekajcie chwilę
Nie depczcie słabszych
Nie zgrzytajcie zębami
Zrozumcie
Ludzi jest dużo będzie jeszcze
Więcej więc posuńcie się trochę
Ustąpcie
Kochani ludożercy
Nie wykupujcie wszystkich
Świec sznurowadeł i makaronu
Nie mówcie odwróceni tyłem:
Ja mnie mój moje
Mój żołądek, mój włos
Mój odcisk moje spodnie
Moja żona moje dzieci
Moje zdanie
Kochani ludożercy
Nie zjadajmy się Dobrze
Bo nie zmartwychwstaniemy
Naprawdę

Tadeusz Różewicz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 22:23
falco napisał(a): Błaszczak to głupek bo nikt mądry nie pozwolił bo na to by tak nim sterować ...
prezesina w białych różach widzi wrogość nie mając bladego pojęcia czym jest biała róża dla zachodniej Europy ...
mały ,prymitywny człowieczek swoją ''wielkość '' budujący na podobnych sobie małych prymitywnych ludzikach ... :D

wszyscy głupki, prezydent, premier, ministrowie, tylko pipa jełop z betoniarą i petem w gębie najmądrzejszy
hhhhhhhh
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 22:38
~~ napisał(a):
falco napisał(a): Błaszczak to głupek bo nikt mądry nie pozwolił bo na to by tak nim sterować ...
prezesina w białych różach widzi wrogość nie mając bladego pojęcia czym jest biała róża dla zachodniej Europy ...
mały ,prymitywny człowieczek swoją ''wielkość '' budujący na podobnych sobie małych prymitywnych ludzikach ... :D

wszyscy głupki, prezydent, premier, ministrowie, tylko pipa jełop z betoniarą i petem w gębie najmądrzejszy
hhhhhhhh

Ludożercy - w tym wątku jest ich wyjątkowo dużo ;(
211
skorn
11 maja 2017r. o 23:06
PanM napisał(a): Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "

Znaczy się, jest pan wielki? Tak pan się widzi?

<i>
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 23:14
skorn napisał(a):
PanM napisał(a): Mój znajomy przytoczył mi pewne zdanie Napoleona .
" Twoja wielkość mierzona jest ilością wrogów "

Znaczy się, jest pan wielki? Tak pan się widzi?

PanM jeszcze nie zrozumiał, że ważna jest też wielkość wrogów :) .
A tu co najwyżej mali ludożercy, a nie wrogowie. Trolle, hejterzy, itp - taka jest miara tej wielkości ;)
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 23:15
~~ napisał(a): PanM jeszcze nie zrozumiał, że ważna jest też wielkość wrogów :) .
A tu co najwyżej mali ludożercy, a nie wrogowie. Trolle, hejterzy, itp - taka jest miara tej wielkości ;)

czyli jest malutki jak ty
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 23:16
co za czasy że z bolec.info dowiadujemy sie ilu mamy wrogow. gdyby jarek tu zajrzał chyba wynajalby ochrone
~~ niezalogowany
11 maja 2017r. o 23:25
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): PanM jeszcze nie zrozumiał, że ważna jest też wielkość wrogów :) .

czyli jest malutki jak ty

Tak :) , ja do żadnej wielkości nie aspiruję. Trzeba wiedzieć i akceptować, że jest się pyłem i prochem na tym świecie. Za dużo mamy maluczkich z manią wielkości.

Dobrej nocy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.