Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadek z udziałem burmistrza Nowogrodźca
~ niezalogowany
17 stycznia 2016r. o 22:25
~ napisał(a):
~zyg napisał(a): Nie było mnie w kraju 2 tygodnie,otwieram strone a tam dalej plewy mloca,do obrzydzenia.

Kto ci kazał otwierać tą stronę,lepiej otwórz XXXL sex za fre.

Tam to się dzieje :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 stycznia 2016r. o 23:47
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~al napisał(a): A co wy tylko o burmistrzu... A radni? Proszę podać sukcesy poszczególnych radnych.

Jedenastu radnych tylko klaska burmistrzowi bo sami nie umieją nic mądrego zaproponować mieszkańcom Gminy .Natomiast jest kilkoro radnych którzy mają własny rozum i patrzą burmistrzowi na ręce ale są szykanowani przez ,burmistrza i bezradnych.

Panie radny Kruszelnicki jeśli ma pan chociaż odrobinę honoru to podaj się do dymisji ,sprzedawczyki tylko raz mogą oszukać wyborców .Proszę sobie przypomnieć z jakiego komitetu pan startował.
Radnym, którzy startowali z komitetu Relicha zarzuca się bezmyślność, a temu który zaczął samodzielnie myśleć przypomina się z którego komitetu startował. Czyli jak od Relicha nie startował to ma być przeciw. Sami zdradzacie swoją orientację na działania w gminie. To co związane z Relichem to bee.
~zyg niezalogowany
18 stycznia 2016r. o 9:18
~ napisał(a):
~zyg napisał(a): Nie było mnie w kraju 2 tygodnie,otwieram strone a tam dalej plewy mloca,do obrzydzenia.

Kto ci kazał otwierać tą stronę,lepiej otwórz XXXL sex za fre.
Spadaj dewiancie.
~ niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 10:54
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Jestem oburzony, że mówi się ,że się nie mówi o wyczynach radnych .Oni pracują uchwalili co uchwalili i czekają na wyzdrowienie burmistrza. Jak burmistrz wyzdrowieje to dalej będą samodzielnie i niezależnie uchwalać co burmistrz każe.[/c

Nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich radnych. Nie wszyscy przyklepują.

Mimo że jest tylko czworo radnych samodzielnie myślących, to Burmistrz stwierdził że ta kadencja jest dla niego najgorsza,ciekawe co by było gdyby takich radnych było ośmioro .Gratulacje dla klubu czteroosobowego ,,Razem dla Gminy'' :*
Samodzielne myślenie radnych z klubu polega na tym, że czytają na sesjach to co im Pan Zbigniew z Panem Leszkiem napiszą, a Pan Krzysztof z Panem Mariuszkiem coś dołożą od siebie. Prawda pani przewodnicząca Bochenek.Wszyscy wiedzą, że w spotkaniach stowarzyszenia owi radni biorą regularny udział. Wspólnie zastanawiają się jak dokopać Burmistrzowi, a celem klubu radnych od samego założenia było brużdzić Burmistrzowi. A stowarzyszenie śmiało można nazwać stowarzyszeniem ludzi przegranych w powszechnych wyborach . Trzech jego członków przegrało w wyborach na Burmistrza, a jeden z nich to się okazał za słaby nawet na fotel sołtysa Gierałtowa(sic).

Robercik to że masz kilkoro Radnych mądrzejszych od siebie to nie znaczy że musisz publicznie ich oczerniać.Co do przegranych to na razie sam jesteś przegrany z BDN.
~ niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 12:07
~ napisał(a):
~życzliwa napisał(a): Dziwi mnie fakt że Pan Burmistrz sam milczy w tej sprawie jako że został wybrany przez nas wyborców to winien jest nam szacunek i powinien sam się wypowiedzieć i odnieść się do tej sytuacji.Jego milczenie stwarza okazję do tworzenia różnych teorii i rzuca złe światło na to całe zamieszanie.

Burmistrz Relich nie cierpi portalu Bolec Info,pracownicy Urzędu mają zakaz wchodzenia na Bolec pod groźbą zwolnienia z pracy.Rano zadzwoniłam do jednego z pracowników czy coś wie o wypadku ,powiedział że w Urzędzie nikt na ten temat się nie wypowiada,ale jak wróci z pracy to w domu poczyta sobie do woli.

Nic dziwnego ,że sie nie wypowiada na tym forum;) Bzdurami się nie zajmuje;)Pamiętajcie ,że winni się tłumaczą! Nie zniża się do waszych poziomów;)
~ niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 13:10
.
Robercik to że masz kilkoro Radnych mądrzejszych od siebie to nie znaczy że musisz publicznie ich oczerniać.

No daeaj ci radni zrobii, to juz jest spraea publiczna. Albo Relich ma racje i potrzebna owym radnym reprymeda...
~ niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 16:40
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~życzliwa napisał(a): Dziwi mnie fakt że Pan Burmistrz sam milczy w tej sprawie jako że został wybrany przez nas wyborców to winien jest nam szacunek i powinien sam się wypowiedzieć i odnieść się do tej sytuacji.Jego milczenie stwarza okazję do tworzenia różnych teorii i rzuca złe światło na to całe zamieszanie.

Burmistrz Relich nie cierpi portalu Bolec Info,pracownicy Urzędu mają zakaz wchodzenia na Bolec pod groźbą zwolnienia z pracy.Rano zadzwoniłam do jednego z pracowników czy coś wie o wypadku ,powiedział że w Urzędzie nikt na ten temat się nie wypowiada,ale jak wróci z pracy to w domu poczyta sobie do woli.

Nic dziwnego ,że sie nie wypowiada na tym forum;) Bzdurami się nie zajmuje;)Pamiętajcie ,że winni się tłumaczą! Nie zniża się do waszych poziomów;)

Wypowiada się tylko że anonimowo ,natomiast pracownikom urzędu zabrania w pracy wchodzić na Bolec Info żeby jak najmniej było dyskusji na jego Temat.
~ niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 17:00
Obrońco Relicha jeśli uważasz że tematy z udziałem Burmistrza są mało interesujące to wytłumacz mi skąd się wzięło ponad 20 tysięcy wejść ,dużo osób czyta nie wszyscy piszą posty.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza