Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadek z udziałem burmistrza Nowogrodźca
~gof niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 17:31
~ napisał(a): Obrońco Relicha jeśli uważasz że tematy z udziałem Burmistrza są mało interesujące to wytłumacz mi skąd się wzięło ponad 20 tysięcy wejść ,dużo osób czyta nie wszyscy piszą posty.
Nie jestem obrońcom Relicha.To jest plotkowanie,teraz nazywane ,,wejściami".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 17:42
~gof napisał(a):
~ napisał(a): Obrońco Relicha jeśli uważasz że tematy z udziałem Burmistrza są mało interesujące to wytłumacz mi skąd się wzięło ponad 20 tysięcy wejść ,dużo osób czyta nie wszyscy piszą posty.
Nie jestem obrońcom Relicha.To jest plotkowanie,teraz nazywane ,,wejściami".

Nie jesteś obrońcom ale obrońcą .Więcej nie wchodź .
~ niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 21:57
Pamiętaj. W każdej plotce jest ziarno prawdy.
~prowincjusze najarani niezalogowany
19 stycznia 2016r. o 22:05
~ napisał(a): Pamiętaj. W każdej plotce jest ziarno prawdy.

byle urzędniczyna z dupiejewa a jaracie się jak za papierzem.Siara prowincjuszy.
~petent niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 9:42
Mieszkańcy nie ponoszą kosztów przyłączenia do urządzeń kanalizacyjnych. Rada nie może obciążyć mieszkańców jednorazową opłatą za przyłączenie do urządzeń wodociągowych i kanalizacyjnych . Nie ma znaczenia,że opłata została określona jako ,,stawka"będąca elementem taryfy - Uznał Wojewódzki Sąd Administracyjny w Kielcach. Nasuwa się pytanie czy mieszkańcy Gminy Nowogrodziec nie powinni zaskarżyć Urzędu Gminy za naliczenie mieszkańcom kwot od 1100zł do 1300zł za przyłącza kanalizacyjne. Ponadto Sąd podkreślił ,iż zbiorowe zaopatrzenie w wodę i odprowadzenie ścieków jest zadaniem WŁASNYM GMINY.
~klucz-nick niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 9:49
~petent napisał(a): Mieszkańcy nie ponoszą kosztów przyłączenia do urządzeń kanalizacyjnych. Rada nie może obciążyć mieszkańców jednorazową opłatą za przyłączenie do urządzeń wodociągowych i kanalizacyjnych . Nie ma znaczenia,że opłata została określona jako ,,stawka"będąca elementem taryfy - Uznał Wojewódzki Sąd Administracyjny w Kielcach. Nasuwa się pytanie czy mieszkańcy Gminy Nowogrodziec nie powinni zaskarżyć Urzędu Gminy za naliczenie mieszkańcom kwot od 1100zł do 1300zł za przyłącza kanalizacyjne. Ponadto Sąd podkreślił ,iż zbiorowe zaopatrzenie w wodę i odprowadzenie ścieków jest zadaniem WŁASNYM GMINY.
więc co,ja mogę wystąpić do spółdzielni mieszkaniowej o zwrot?kasy pobranej w czynszu na poczet przyłączy?
~ niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 10:23
~klucz-nick napisał(a):
~petent napisał(a): Mieszkańcy nie ponoszą kosztów przyłączenia do urządzeń kanalizacyjnych. Rada nie może obciążyć mieszkańców jednorazową opłatą za przyłączenie do urządzeń wodociągowych i kanalizacyjnych . Nie ma znaczenia,że opłata została określona jako ,,stawka"będąca elementem taryfy - Uznał Wojewódzki Sąd Administracyjny w Kielcach. Nasuwa się pytanie czy mieszkańcy Gminy Nowogrodziec nie powinni zaskarżyć Urzędu Gminy za naliczenie mieszkańcom kwot od 1100zł do 1300zł za przyłącza kanalizacyjne. Ponadto Sąd podkreślił ,iż zbiorowe zaopatrzenie w wodę i odprowadzenie ścieków jest zadaniem WŁASNYM GMINY.
więc co,ja mogę wystąpić do spółdzielni mieszkaniowej o zwrot?kasy pobranej w czynszu na poczet przyłączy?

Najpierw trzeba założyć sprawę Urzędowi Gminy, myślę że ktoś kompetentny się tym zajmie ,to jest bardzo duża kwota do zwrotu.
~ niezalogowany
20 stycznia 2016r. o 10:34
~ napisał(a):
~klucz-nick napisał(a):
Wśród was nie ma kompetentnych ludzi. Są tylko ziejący nienawiścią do Burmistrza, co wpierają normalnym ludziom jakieś idiotyzmy. We wszystkich Gminach w około pobrano takie opłaty zgodnie z obowiązującym prawem, tylko w naszej było to bezprawne.
Najpierw trzeba założyć sprawę Urzędowi Gminy, myślę że ktoś kompetentny się tym zajmie ,to jest bardzo duża kwota do zwrotu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza