Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

~~Niebieskozielona Kanna niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 14:42
~~Jasnobrunatny Śnieżnik napisał(a):
~~Białawoszara Miechunka napisał(a): Przecież jesteś kapusiem
To też sobie skopiujesz? A kopiuj :]

Bogu , czy Ty w ogóle chociaż rozumiesz semantykę i znaczenia frazeologiczne , nie mówiąc o synonimach i interpretacjach ?

Nazywasz mnie kapusiem a ja zakapowałem Pani Ani , że Ją zdradzasz .
Ja tylko publicznie pozostaje zdrajcą i tchórzem

Ale jazda TVP gwiazda.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowoszary Rozpław niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 16:16
panna jak Ty zostaniesz donosicielem to będzie 27do 1
22258
#Horus nieaktywny
9 grudnia 2020r. o 17:33

~~Białawoszara Miechunka 19 godz. 41 min. temu

Przecież jesteś kapusiem
To też sobie skopiujesz? A kopiuj

hahaha...
~~Ołowianoniebieska Czereśnia niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 19:04
~~Jasnobrunatny Śnieżnik napisał(a):
~~Białawoszara Miechunka napisał(a): Przecież jesteś kapusiem
To też sobie skopiujesz? A kopiuj :]

Bogu , czy Ty w ogóle chociaż rozumiesz semantykę i znaczenia frazeologiczne , nie mówiąc o synonimach i interpretacjach ?

Nazywasz mnie kapusiem donosicielu , ale ja nie zakapowałem Pani Ani , że Ją zdradzasz . Ona wiedziała to już wcześniej ... na długo wcześniej zanim miałem ten paskudny dzień , kiedy Ciebie bogu osobiście poznałem i poznałem dowody Twej zdrady ... w postaciach pewnej blondyny i pewnej czarnuli :)

Ja tylko publicznie powiedziałem , że takich przyjaciół , jak Ty Głupia Papugo nie chcę ...

Zdrajca zawsze pozostaje zdrajcą i tchórzem z pod tyldy , choćby przypadek Lucjana .

ps. Przemo , radzę Ci się zastanowić , czy aby na pewno dobrze inwestujesz Swe sympatie .

Dobranoc ... bez podpisu , bo wiadomo kto :)

blondina i czarnula? Interesujące ;)
~~Poziomkowy Krokus niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 19:54
Wszyscy pisdzielce zarazili się od "0" który donosił na kolegów w akademiku, zbierał gwoździe.

Ciekawe, jak w Zarębie dowiedzą się o donosicielu, to co zrobią?
22258
#Horus nieaktywny
9 grudnia 2020r. o 20:19
:]

tak ..może mieć ciekawe...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2020r. o 20:50
Horus napisał(a): :]

tak ..może mieć ciekawe...

... bogu , kto zgłosił do moderacji mego ostatniego posta w tym temacie ... powiedz , że nie Ty ... domorosły moderatorze :D

Nie chce mi się qurwa z Tobą gadać , ale powiedz nam wreszcie , kiedy ta rozprawa bogu ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Białawoszara Miechunka niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 22:16
To po co te twoje codzienne ,chamskie zaczepki?
Teraz chyba już nikogo nie dziwi że zostałeś poprzez swoją głupotę sam jak palec.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza