Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 grudnia 2020r. o 22:20
~~Białawoszara Miechunka napisał(a): To po co te twoje codzienne ,chamskie zaczepki?
Teraz chyba już nikogo nie dziwi że zostałeś poprzez swoją głupotę sam jak palec.

... bogu , a co Ty qurwa o mnie wiesz ?

Kiedy ta rozprawa tchórzu ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białawoszara Miechunka niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 22:27
Zatrudnij tą swoją wyimaginowaną kumpelę i nich sprawdzi moje IP.
Obsesjonat -lecz się chłopie ?
~~Niebieskozielona Kanna niezalogowany
9 grudnia 2020r. o 22:42
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Białawoszara Miechunka napisał(a): To po co te twoje codzienne ,chamskie zaczepki?
Teraz chyba już nikogo nie dziwi że zostałeś poprzez swoją głupotę sam jak palec.

... bogu , a co Ty qurwa o mnie wiesz ?

Kiedy ta rozprawa tchórzu ?

Dobranoc :)

Dobranoc
~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany
10 grudnia 2020r. o 14:40
~~Jasnobrunatny Śnieżnik napisał(a):
Jest taka teoria spiskowa wysnuta przez Bułhakowa ... " każdemu będzie dane to , w co wierzy " . Jeśli dla Ciebie Przemo wstęp do raju mają tylko pedofile w koloratkach , no to cała reszta musi trafić do piekła , bo czyściec do dogmat nie warty uwagi .

Powiedz Przemo , gdzie widzisz Swą Duszę po śmierci , no chyba , że już dzisiaj popełniasz wieczne samobójstwo .

Wolna wola :D

Wiadomo , kto powyższy post napisał ... nie muszę się podpisywać ... no chyba , że ktoś ma wątpliwości , to się podpiszę :)

Piekło? Jakie piekło?
Czyściec? Jaki Czyściec?
Po śmierci wszyscy czwórkami pomaszerujemy prościutko do raju. Przecież Bóg jest miłosierny.
Tylko że piewcy Miłosierdzia Bożego zapominają, że Bóg jest nie tylko miłosierny ale także i sprawiedliwy. Piekło więc musi istnieć. Co zaś się tyczy Czyśćca to i owszem, nie napisano o nim nigdzie wprost, ale pośrednio to i owszem.
Tez się nie podpisuję bo wiadomo że Len ;)
~~Grynszpanowy Styrakowiec niezalogowany
10 grudnia 2020r. o 16:01
Jerzy Stuhr(po udarze)

"Myślę: 'Dobra jest, przeszło, Pan Bóg mnie pokarał, ale odpuścił. Moja mama tam gdzieś w niebie wynegocjowała, że jeszcze mogę tu pobyć, pograć, poczytać, podróżować'" - opisywał swoje przemyślenia po chorobie.

Jak trwoga to do Boga? Prawda PanM?
20886
#Jurko61 nieaktywny
10 grudnia 2020r. o 18:53
[img=1607622791_8xzjbz8.jpg]
11445
PanM
10 grudnia 2020r. o 19:29
~~Grynszpanowy Styrakowiec napisał(a): Jerzy Stuhr(po udarze)

"Myślę: 'Dobra jest, przeszło, Pan Bóg mnie pokarał, ale odpuścił. Moja mama tam gdzieś w niebie wynegocjowała, że jeszcze mogę tu pobyć, pograć, poczytać, podróżować'" - opisywał swoje przemyślenia po chorobie.

Jak trwoga to do Boga? Prawda PanM?

Halo tu Ziemia . Kto pyta ?[img=1607624992_cf7ougb.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Fioletowa Trytoma niezalogowany
10 grudnia 2020r. o 19:39
Jurko61 napisał(a): [img=1607622791_8xzjbz8.jpg]

Dobrze powiedziane . Szopka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.