Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

~~Jasnobrunatny Śnieżnik niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 21:06
PanM napisał(a):
~~Malinowa Rezeda napisał(a):
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Leczcie sie obaj . Mania prześladowcza jest uleczalna.
Może znajdzie się dla was miejsce na 1000 lecia.

oni bardzo cierpią hahaha a tak by odpoczęli

Jeśli odpoczywać odpoczynek to tylko w raju.[img=1607455475_6sgkn1y.jpg]

A co Ty wiesz o raju Przemo ? Czytałeś może coś z Denikena , albo Sitchina ?

Jest taka teoria spiskowa wysnuta przez Bułhakowa ... " każdemu będzie dane to , w co wierzy " . Jeśli dla Ciebie Przemo wstęp do raju mają tylko pedofile w koloratkach , no to cała reszta musi trafić do piekła , bo czyściec do dogmat nie warty uwagi .

Powiedz Przemo , gdzie widzisz Swą Duszę po śmierci , no chyba , że już dzisiaj popełniasz wieczne samobójstwo .

Wolna wola :D

Wiadomo , kto powyższy post napisał ... nie muszę się podpisywać ... no chyba , że ktoś ma wątpliwości , to się podpiszę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 21:24
~~Jasnobrunatny Śnieżnik napisał(a):
PanM napisał(a):
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Leczcie sie obaj . Mania prześladowcza jest uleczalna.

Jest taka teoria spiskowa wysnuta przez Bułhakowa ... " każdemu będzie dane to , w co wierzy " . Jeśli dla Ciebie Przemo wstęp do raju mają tylko pedofile w
koloratkach , no to cała reszta musi trafić do piekła , bo czyściec do dogmat nie warty uwagi .

Powiedz Przemo , gdzie widzisz Swą Duszę po śmierci , no chyba , że już dzisiaj
popełniasz wieczne samobójstwo .

Wiadomo , kto powyższy post napisał ... nie muszę się podpisywać ... no chyba , że ktoś ma wątpliwości , to się podpiszę :)

Podpisz się M21
22258
#Horus nieaktywny
8 grudnia 2020r. o 21:29
blisko ale nie...:]
8 grudnia 2020r. o 21:45
Horus napisał(a): blisko ale nie...:]

Wcale mi nie tak blisko do Lucjana bogu , ale szanuję światopoglądową odmienność , w przeciwieństwie do Ciebie tchórzu .

Idę po jakie piwo bogu i możesz mnie wyzywać ile chcesz , a każdy scren szczentnie odnotowany :D

Mów dalej ... proszę bogu ... powróz na szyję boga Horusa się kręci jak ta lala , z własnej inicjatywy boga - celebryty :D

Ciekawym , co zrobisz bogu , kiedy ja postanowię zostać donosicielem ... :)
~~Białawoszara Miechunka niezalogowany
8 grudnia 2020r. o 21:51
Przecież jesteś kapusiem
To też sobie skopiujesz? A kopiuj :]
22258
#Horus nieaktywny
8 grudnia 2020r. o 21:53
hahaha...
100/100
11445
PanM
8 grudnia 2020r. o 22:24
~~Jasnobrunatny Śnieżnik napisał(a):
PanM napisał(a):

Jest taka teoria spiskowa wysnuta przez Bułhakowa ... " każdemu będzie dane to , w co wierzy " . Jeśli dla Ciebie Przemo wstęp do raju mają tylko pedofile w koloratkach , no to cała reszta musi trafić do piekła , bo czyściec do dogmat nie warty uwagi .

Powiedz Przemo , gdzie widzisz Swą Duszę po śmierci , no chyba , że już dzisiaj popełniasz wieczne samobójstwo .

Wiemy , wiemy , Napoleon.
[img=1607462683_mc9d66j.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
8 grudnia 2020r. o 22:51
~~Białawoszara Miechunka napisał(a): Przecież jesteś kapusiem
To też sobie skopiujesz? A kopiuj :]

Bogu , czy Ty w ogóle chociaż rozumiesz semantykę i znaczenia frazeologiczne , nie mówiąc o synonimach i interpretacjach ?

Nazywasz mnie kapusiem donosicielu , ale ja nie zakapowałem Pani Ani , że Ją zdradzasz . Ona wiedziała to już wcześniej ... na długo wcześniej zanim miałem ten paskudny dzień , kiedy Ciebie bogu osobiście poznałem i poznałem dowody Twej zdrady ... w postaciach pewnej blondyny i pewnej czarnuli :)

Ja tylko publicznie powiedziałem , że takich przyjaciół , jak Ty Głupia Papugo nie chcę ...

Zdrajca zawsze pozostaje zdrajcą i tchórzem z pod tyldy , choćby przypadek Lucjana .

ps. Przemo , radzę Ci się zastanowić , czy aby na pewno dobrze inwestujesz Swe sympatie .

Dobranoc ... bez podpisu , bo wiadomo kto :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!