Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

18442
PIS-PO-PRL
13 grudnia 2020r. o 19:23
aaa ten. Krapus czy jak mu tam. Tak, to postać fikcyjna. Nie musisz się jej obawiać. Ruzgę przyniesie Cie Mikołaj ;)

Dopisane 13.12.2020r. o godz. 19:23:

ale że obrazek zmoderowali, to już przesada :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
13 grudnia 2020r. o 19:25
bo Mikołaj był w niepolitycznym towarzystwie...
;)
mam jeszcze jednego w zanadrzu...;)
18442
PIS-PO-PRL
13 grudnia 2020r. o 19:28
*Krampus
o tak się zwał jegomość

Dopisane 13.12.2020r. o godz. 19:28:

Horus napisał(a):
mam jeszcze jednego w zanadrzu...;)

nie wklejaj, bo powód czuwa :D

PIS=PO=PRL
~~Miedziany Kleome niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 19:29
PIS-PO-PRL napisał(a): ale że obrazek zmoderowali, to już przesada :D

Januszek superhero sam poprosił o moderację, bo nieopatrznie zdradził swoje intencje. Co mu się często zdarza. Spokojnie mam zrzut ekranu.
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 19:37
PanM napisał(a):
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Zawsze się zastanawiałem co ateiści świętują w Boże Narodzenie, a tym bardziej sataniści.
Kupują choinkę zawieszają świecidełka , jakiś wieniec na drzwiach, lampeczki woknach...

Tak jak wszyscy maj wolne.
Tak jak wszyscy spotykają się z rodziną przy wspólnym stole.
Prawdę mówiąc wiele zwyczajów w tych dniach nie jest katolickich.W Izraelu trudno o choinki i śnieg. A potrawy ? Zawsze były i są związane z regionem w którym mieszka katolik.Zamiast zastanawiać się co jest u mnie na stole pomyśl co kupisz w biedronce . Pomyśl co zrobisz jak zamkną kościoły. Bo skoro restauracje to kościoły też.
Zastanów się co jest zwykłą tradycją a co ortodoksyjną wiarą.
Pozdrowienia od lewaka dla tępaka.

Komunistyczny śmieciu tępaków szukaj w swojej rodzinie

~~Miedziany Kleome niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 19:43
Horus napisał(a):
co za typ...zrzuty sobie robi...robi też ''prezenty'' swojemu chamskiemu kolesiowi

cały dzień miałem udany ale wieczór jest zaje...sty...:]

Czyli masz wspaniałe samopoczucie?Jesteś z siebie dumny? Cieszysz się na samą myśl sprawy sądowej z Pannazdzieckiem?Dasz mu przecież nauczkę?I to cię tak bardzo uszczęśliwia?Bo przecież nikt nie podskoczy bolcowemu herosowi?
18442
PIS-PO-PRL
13 grudnia 2020r. o 19:45
Za dużo tych Mikołajów, Gwiazdorów i innych Dziadków Mrozów i Śnieżynek, żeby każdą jedną historię znać.
Ważne żeby przynieśli to, co w liście do nich się zapisało :D

PIS=PO=PRL
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 19:45
~~Miedziany Kleome napisał(a):
Horus napisał(a):
co za typ...zrzuty sobie robi...robi też ''prezenty'' swojemu chamskiemu kolesiowi

cały dzień miałem udany ale wieczór jest zaje...sty...:]

Czyli masz wspaniałe samopoczucie?Jesteś z siebie dumny? Cieszysz się na samą myśl sprawy sądowej z Pannazdzieckiem?Dasz mu przecież nauczkę?I to cię tak bardzo uszczęśliwia?Bo przecież nikt nie podskoczy bolcowemu herosowi?

Za komuny tez pewnie raz w tygodniu pojawiał się w komisariacie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.