Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

22258
#Horus nieaktywny
13 grudnia 2020r. o 19:56
~~Miedziany Kleome napisał(a):
Horus napisał(a):
co za typ...zrzuty sobie robi...robi też ''prezenty'' swojemu chamskiemu kolesiowi

cały dzień miałem udany ale wieczór jest zaje...sty...:]

Czyli masz wspaniałe samopoczucie?Jesteś z siebie dumny? Cieszysz się na samą myśl sprawy sądowej z Pannazdzieckiem?Dasz mu przecież nauczkę?I to cię tak bardzo uszczęśliwia?Bo przecież nikt nie podskoczy bolcowemu herosowi?

facet ...nie podniecaj się ...
wiem ...fotka dosyć ''apetyczna'' ale wyluzuj...

i wymyśl coś bardziej sensownego ...
no chyba że chcesz swojemu koleżce wyżebrać kolejny ''prezent'' :]

widzisz to zdjęcie pod spodem?
to też Mikołaj ...i też ''swięty''.... to patron prostytutek ...więc podeślij to swojemu przyjacielowi...:]

będzie miał prezent od ciebie ...[img=1607885426_orj1ea3.jpg]

Dopisane 13.12.2020r. o godz. 19:56:

PIS-PO-PRL napisał(a): Za dużo tych Mikołajów, Gwiazdorów i innych Dziadków Mrozów i Śnieżynek, żeby każdą jedną historię znać.
Ważne żeby przynieśli to, co w liście do nich się zapisało :D

do mnie rok w rok przychodzi ten drugi ze zdjęcia...
ale co tam ..prezenty nosi więc uważam że to spoko koleś...
daje prezenty ,później siadamy ,gawędzimy sobie ...
często o tym co tu piszę w temacie jaki założyłem o ''szatanie''...
Lucjan tfu...Lucek jest zafascynowany ilością klientów jakich mu napędziłem ..;)

dzięki temu mam obiecana już fuchę ...będę ich mieszał w kociołku smoły...
a dopilnuję by drewienek pod nim nie zabrakło...:]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Miedziany Kleome niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 22:20
Horus napisał(a):
Horus napisał(a):
co za typ...zrzuty sobie robi...robi też ''prezenty'' swojemu chamskiemu kolesiowi

cały dzień miałem udany ale wieczór jest zaje...sty...:]

Czyli masz wspaniałe samopoczucie?Jesteś z siebie dumny? Cieszysz się na samą myśl sprawy sądowej z Pannazdzieckiem?Dasz mu przecież nauczkę?I to cię tak bardzo uszczęśliwia?Bo przecież nikt nie podskoczy bolcowemu herosowi?

facet ...nie podniecaj się ...
wiem ...fotka dosyć ''apetyczna'' ale wyluzuj...

widzisz to zdjęcie pod spodem?
to też Mikołaj ...i też ''swięty''.... to patron prostytutek ...więc podeślij to swojemu przyjacielowi...:]

będzie miał prezent od ciebie ...[img=1607885426_orj1ea3.jpg]

Januszku ty cały czas tutaj robisz prezenty Panniezdzieckiem, innym też. Wystarczy odrobina spostrzegawczości i wiedzy. Jeszcze nie trafiłaś tpa koso na swój kamień, a to prędzej czy później się zdarzy. Sąd oceni cie sprawiedliwie i to mi w pełni wystarczy.
22258
#Horus nieaktywny
13 grudnia 2020r. o 23:10
po co się tu ''produkujesz''?

rób te swoje ''zrzuty '' :]
będziesz świadkiem obrony swojego chamskiego koleżki?

jako kto?

''kleome''?

:]

już to widzę ...

-proszę podać sądowi swoje dane

- kleome

facet...zlituj się nad samym sobą ...bo ja takiej nie czuję ...

idę spać ...a ty tu się podniecaj...:]

masz tu Mikołaja z przyjacielem ...:]
[img=1607897416_h7kkb7d.jpg]
~~Miedziany Kleome niezalogowany
13 grudnia 2020r. o 23:29
Horus napisał(a): po co się tu ''produkujesz''?

Cieszę się, że czujesz się tak wspaniale. To znaczy, że nie czujesz się zagrożony? Nikt ci przecież tutaj nie podskoczy. Ty tu rządzisz, i takie kmiotki, jak ja nie mają nic do powiedzenia, a nawet rozdepczesz ich jak robaki. O Panniezdzieckiem nie wspominając. On to w ogóle mały robaczek? Co on ci może zrobić? Pokażesz mu, gdzie jego miejsce. Tyle razy już mu pokazywałeś ? Nawet, kiedy opowoiadałeś o jego życiu i rodzinie? O synu? I znów będzie musiał przepraszać? Zemścisz sie na nim, że ujawnił twoją zdradę. Popamięta cie na całe życie?
~~Brunatnoczerwona Śliwa niezalogowany
14 grudnia 2020r. o 12:12
Horus napisał(a): dzięki temu mam obiecana już fuchę ...będę ich mieszał w kociołku smoły...
a dopilnuję by drewienek pod nim nie zabrakło...:]

Falco, aleś ty naiwny. W obietnice Lucka wierzysz? Przecież on nigdy nie dotrzymuje słowa. Pierwszego cię do kotła wrzuci.
~~Marengo Kuklik niezalogowany
14 grudnia 2020r. o 15:33
Horus napisał(a): po co się tu ''produkujesz''?

Cieszę się, że czujesz się tak wspaniale. To znaczy, że nie czujesz się zagrożony? Nikt ci przecież tutaj nie podskoczy. Ty tu rządzisz, i takie kmiotki, jak ja nie mają nic do powiedzenia, a nawet rozdepczesz ich jak robaki. O Panniezdzieckiem nie wspominając. On to w ogóle mały robaczek? Co on ci może zrobić? Pokażesz mu, gdzie jego miejsce. Tyle razy już mu pokazywałeś ? Nawet, kiedy opowoiadałeś o jego życiu i rodzinie? O synu? I znów będzie musiał przepraszać? Zemścisz sie na nim, że ujawnił twoją zdradę. Popamięta cie na całe życie?

to cienias, odważny tylko przy monitorze
22258
#Horus nieaktywny
14 grudnia 2020r. o 16:31
~~Różowofioletowy Czosnek niezalogowany
14 grudnia 2020r. o 17:55
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):
PanM napisał(a):
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Zawsze się zastanawiałem co ateiści świętują w Boże Narodzenie, a tym bardziej sataniści.
Kupują choinkę zawieszają świecidełka , jakiś wieniec na drzwiach, lampeczki woknach...

Tak jak wszyscy maj wolne.
Tak jak wszyscy spotykają się z rodziną przy wspólnym stole.
Prawdę mówiąc wiele zwyczajów w tych dniach nie jest katolickich.W Izraelu trudno o choinki i śnieg. A potrawy ? Zawsze były i są związane z regionem w którym mieszka katolik.Zamiast zastanawiać się co jest u mnie na stole pomyśl co kupisz w biedronce . Pomyśl co zrobisz jak zamkną kościoły. Bo skoro restauracje to kościoły też.
Zastanów się co jest zwykłą tradycją a co ortodoksyjną wiarą.
Pozdrowienia od lewaka dla tępaka.

Komunistyczny śmieciu tępaków szukaj w swojej rodzinie

On to chyba kapitalista jest.A ty go od komunistów wyzywasz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza