~~Miedziany Kleome napisał(a):Horus napisał(a):
co za typ...zrzuty sobie robi...robi też ''prezenty'' swojemu chamskiemu kolesiowi
cały dzień miałem udany ale wieczór jest zaje...sty...:]
Czyli masz wspaniałe samopoczucie?Jesteś z siebie dumny? Cieszysz się na samą myśl sprawy sądowej z Pannazdzieckiem?Dasz mu przecież nauczkę?I to cię tak bardzo uszczęśliwia?Bo przecież nikt nie podskoczy bolcowemu herosowi?
PIS-PO-PRL napisał(a): Za dużo tych Mikołajów, Gwiazdorów i innych Dziadków Mrozów i Śnieżynek, żeby każdą jedną historię znać.
Ważne żeby przynieśli to, co w liście do nich się zapisało :D
Horus napisał(a):~~Miedziany Kleome napisał(a):Horus napisał(a):
co za typ...zrzuty sobie robi...robi też ''prezenty'' swojemu chamskiemu kolesiowi
cały dzień miałem udany ale wieczór jest zaje...sty...:]
Czyli masz wspaniałe samopoczucie?Jesteś z siebie dumny? Cieszysz się na samą myśl sprawy sądowej z Pannazdzieckiem?Dasz mu przecież nauczkę?I to cię tak bardzo uszczęśliwia?Bo przecież nikt nie podskoczy bolcowemu herosowi?
facet ...nie podniecaj się ...
wiem ...fotka dosyć ''apetyczna'' ale wyluzuj...
widzisz to zdjęcie pod spodem?
to też Mikołaj ...i też ''swięty''.... to patron prostytutek ...więc podeślij to swojemu przyjacielowi...:]
będzie miał prezent od ciebie ...[img=1607885426_orj1ea3.jpg]
Horus napisał(a): po co się tu ''produkujesz''?
facet...zlituj się nad samym sobą ...bo ja takiej nie czuję ...
Horus napisał(a): dzięki temu mam obiecana już fuchę ...będę ich mieszał w kociołku smoły...
a dopilnuję by drewienek pod nim nie zabrakło...:]
~~Miedziany Kleome napisał(a):Horus napisał(a): po co się tu ''produkujesz''?
facet...zlituj się nad samym sobą ...bo ja takiej nie czuję ...
Cieszę się, że czujesz się tak wspaniale. To znaczy, że nie czujesz się zagrożony? Nikt ci przecież tutaj nie podskoczy. Ty tu rządzisz, i takie kmiotki, jak ja nie mają nic do powiedzenia, a nawet rozdepczesz ich jak robaki. O Panniezdzieckiem nie wspominając. On to w ogóle mały robaczek? Co on ci może zrobić? Pokażesz mu, gdzie jego miejsce. Tyle razy już mu pokazywałeś ? Nawet, kiedy opowoiadałeś o jego życiu i rodzinie? O synu? I znów będzie musiał przepraszać? Zemścisz sie na nim, że ujawnił twoją zdradę. Popamięta cie na całe życie?
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):PanM napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Zawsze się zastanawiałem co ateiści świętują w Boże Narodzenie, a tym bardziej sataniści.
Kupują choinkę zawieszają świecidełka , jakiś wieniec na drzwiach, lampeczki woknach...
Tak jak wszyscy maj wolne.
Tak jak wszyscy spotykają się z rodziną przy wspólnym stole.
Prawdę mówiąc wiele zwyczajów w tych dniach nie jest katolickich.W Izraelu trudno o choinki i śnieg. A potrawy ? Zawsze były i są związane z regionem w którym mieszka katolik.Zamiast zastanawiać się co jest u mnie na stole pomyśl co kupisz w biedronce . Pomyśl co zrobisz jak zamkną kościoły. Bo skoro restauracje to kościoły też.
Zastanów się co jest zwykłą tradycją a co ortodoksyjną wiarą.
Pozdrowienia od lewaka dla tępaka.
Komunistyczny śmieciu tępaków szukaj w swojej rodzinie