Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Brutalnie potraktował psa
~Kasia niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 23:46
Witam serdecznie, piszę do właściciela psa. Przygarnełam dwa miesiące temu z Przytulisek lisek Identycznego psa patrząc na filmik wydaje mi się że to on te same kolory, ta sama budowa ciała. Nie toleruje innych psów atakuje tak jak ten na tym filmie. Jesli oddaliście tego psa to chciałabym wiedzieć dlaczego.Jest dobrym kochanym psem tylko martwi mnie jego agresją względem swojej rasy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mateusz niezalogowany
29 stycznia 2016r. o 23:53
Dlaczego zamazana twarz? Podajcie jego dane osobowe, adres. Jak ludzie mają go znaleźć?
~ niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 2:40
~Skandal napisał(a): Przecież na filmie widać wyranie po zachowaniu "pokrzywdzonego" psa, że wcześniej zaatakował on tego mniejszego pieska, którego ten facet najzwyczajniej obronił, po czym wziął go na ręcę.

Może i jego reakcja nie jest najbardziej odpowiednia, ale co wy byście zrobili działając pod wpływem impulsu gdyby inny pies zaatakował waszego?!
przecież jakby gościu nie podszedł ze swoim psem nic by nie było ty chyba widzisz co chcesz widzieć !!!!!!!!porażka
~Ziom niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 8:17
Ponoć koleś co żucia tym psem dał wywiad w kablowe. Hehe teraz wiadomo kto to.
~ niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 8:18
~Skandal napisał(a): Przecież na filmie widać wyranie po zachowaniu "pokrzywdzonego" psa, że wcześniej zaatakował on tego mniejszego pieska, którego ten facet najzwyczajniej obronił, po czym wziął go na ręcę.

Może i jego reakcja nie jest najbardziej odpowiednia, ale co wy byście zrobili działając pod wpływem impulsu gdyby inny pies zaatakował waszego?!

Masz problemy z ocena sytuacji, jak widać. Jak można podchodzić do przywiązanego psa? W jakim celu naruszył jego przestrzeń - to coś na dwóch nogach i jego pies.
Dla niektórych przywiązany pies powinien mieć kaganiec, a i pewnie związane łapy, żeby broń boże nie podrapał.
~ niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 9:07
Nie wiem jakim ...em trzeba byc i w jakim celu podchodzić do uwiązanego psa ze swoim psem?!?!!!?!?Co bronił niby swojego pieska? Po co tam podszedł?!!?1 Wiadomo jakie są psy wąchają się merdają ogonami a za chwilę mogą się pogryźć . A Dekiel z psem bez smyczy sam z własnej woli tam podszedł więc na nic jego ...ne tłumaczenie. Niech mordy w TV nie pokazuje bo to nie zmienia faktu. Szkoda gadać , bo duży pies był uwiązany i nie stwarzał żadnego zagrożenia. Natomiast on wałęsał się z psem bez kagańca i luzem , powodując zagrożenie dla otoczenia, dla własnego psa który mógł swobodnie podbiec do dużego go rozdrażnić. Jak widać po raz tysięczny zwierzęta mają więcej rozumu niż tego typu ludzie

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 9:51
Niektórzy pisza ze moze np chcial cos do smietnika wrzucic a widac wyraznie ze nic takiego nie mialo miejsca, nie bylo tam tez zadnej tablicy informacyjnej czyli specjalnie.
~ niezalogowany
30 stycznia 2016r. o 9:59

gdyby jakis pies zaatakowal mojego to zabralabym swojego i uciekla. Zdrowy rozsadek nie pozwolilby mi nawet reki wystawic do atakujacego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia