~ napisał(a):bachacz napisał(a): Przesada. Miesięcznice, tablice, co jeszcze za pieniądze podatnika?...
Niech sobie szanowny komitet zrobi zrzutkę i zakupi tablicę za całkiem prywatne pieniądze na prywatnym gruncie. Z mojej strony wyrażam sprzeciw.
Dyskutanci z bożej łaski!
To jest właśnie za pieniądze PRYWATNE!
PanM napisał(a): Do pomysłodawców tablicy
Oto Wasz lokalny " SMOLEŃSK " lUDZIE wAS POWOŁALI DO WŁADZY ABYŚCIE ROZWIĄZYWALI LUDZKIE PROBLEMY TAKIE JAK TEN PONIŻEJ .
http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=16&act=showtopic&topic=91555&strona=last
To tylko jeden przykład .Dopisane 18.02.2016r. o godz. 13:18:Jest powszechnie wiadomo kto stoi za tym pomysłem i czego oczekuje w zamian ./ nie wyszło z Kukizem , nie wyszło z bezpartyjnymi samorządowcami pora wracać pod piskrzydła jako syn marnotrawny /
bachacz napisał(a):~ napisał(a):bachacz napisał(a): Przesada. Miesięcznice, tablice, co jeszcze za pieniądze podatnika?...
Niech sobie szanowny komitet zrobi zrzutkę i zakupi tablicę za całkiem prywatne pieniądze na prywatnym gruncie. Z mojej strony wyrażam sprzeciw.
Dyskutanci z bożej łaski!
To jest właśnie za pieniądze PRYWATNE!
Za prywatne pieniądze??? ale w miejscu publicznym. Zabytkowe mury naszego miasta to nie słup ogłoszeniowy. Wizualizacja pokazuje przewidywane miejsce tablicy, moim skromnym ( dyskutanta z bożej łaski) zdaniem, mamy tu przerost formy. Następną czynnością po zamontowaniu, zapewne będzie ustawienie warty, nie koniecznie honorowej, lub zamontowanie kamery celem ochrony przed aktami wandalizmu.
Zastosowana autokorekta