Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą tablicy pamięci ofiar katastrofy smoleńskiej
~ niezalogowany
18 lutego 2016r. o 16:11
Beznadziejny pomysł i szkoda w ogóle zawracać nim ludzom w głowach.
A średniowieczne mury miejskie to zabytek a nie tablica ogłoszeń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
18 lutego 2016r. o 16:41
~hańba napisał(a): To jest s...esyństwo wszędzie pomniki ale jak w Katowicach zawaliła się Hala wystawowa i zginęło 68 osób to do dzisiaj rodziny nie mogą wyegzekwować żadnego odszkodowania.

Najwyraźniej "PRAWDA KATOWICKA " nie jest równa " PRAWDZIE SMOLEŃSKIEJ " a ofiary Katowickie nie zasługują na odszkodowanie takie jak " Smoleńscy ".

Nie ma znaczenia kto jest przy władzy .Prosty lud wszystko kupi po przed i po szkodzie ..... .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Erni niezalogowany
18 lutego 2016r. o 16:48
Chcieli zrobić pokazówe i napchali w jeden samolot bezmyślnie "bohaterów" a że im nie wyszedł plan i sie roz....li to teraz Pomniki,pomniki i pomik pomnik pogania..Tyle tragedii w Polsce było i na siłe nie tworzyło sie pomników.To jak ja z Władkiem,Edkiem i paroma kumplami strzelimy pomysłem "pomnika" to miasto tez mi udostepni kawałek historycznych ścian,czy tylko to miejsce dla poprawnych politycznie w danym przedziale czasowym.Bo przyjdzie nastepny madrzejszy rzad i nowa nagonka z innymi pomnikami ruszy,byle tylko nie zajmować się tym czego oczekuja Polacy bezpieczeństwa,pracy itp. Rzygać się na samo słowo Smoleńsk,tak je zohydzili !! !!
~ niezalogowany
18 lutego 2016r. o 18:18
Do ego. Kup sobie słownik. Robisz błędy. Co do treści to stwierdzam, że jeszcze dużo musisz się uczyć bo jesteś w ciemnej d...
~ niezalogowany
18 lutego 2016r. o 18:37
Chory pomysł przymilenia się nowej władzy.......brr. Niesmaczne. I jeszcze pomysł wmurowania w zabytkowe mury obronne. Panie Konserwatorze Zabytków,czy pan to akceptował?
7632
#VIP007 nieaktywny
18 lutego 2016r. o 19:02
~ napisał(a): Niesmaczne. I jeszcze pomysł wmurowania w zabytkowe mury obronne. Panie Konserwatorze Zabytków,czy pan to akceptował?
jak można zniszczyć tak piękny mur obronny??gdzie estetyka? :> :> co za,, mądry'' wydał zgodę na umieszczenie tam tablicy?czy nie ma już innych pomysłów ?porażka,,,nic nie mam przeciwko upamiętniania wydarzeń ale nie w takiej formie :> :>
~On ajs niezalogowany
18 lutego 2016r. o 19:03
Ja juz mam dosyc. Czy Pis nie widzi jak bardzo to dzieli ludzi!!!Wawel Krzyze teraz pomniki tablice to przeciez zart.Wielka tragedia ale czy najmniej wyrazny prezydent zasluzyl na honory rowne najwiekszym Polakom:(dno najgorzej ze pod oslona projektu 500 plus moga robic wszystko gdyz polacy juz dostli czego chcieli .czy mozna zlozyc wniosek o usuniecie takiej tablicy oczywiscie ze srodkow plynacych z darowizn? Skoro to dziala to moze we dwie strony.
~ niezalogowany
18 lutego 2016r. o 19:31
Na szczęście jeszcze tego durnego pomysłu nie zrealizowano.
Zdjęcie z tablicą to tylko fotomontaż. Planują toto wmurować w rocznicę katastrofy czyli w kwietniu.
Jest jeszcze sporo czasu żeby im to wybić z głowy! :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza