Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zabiła matkę, teraz opowiada o trudnych relacjach
~iza niezalogowany
5 marca 2016r. o 20:15
Grakus46 bardzo madra wypowiedz,nic tak naprawde nie wiemy co sie zadzialo w glowach tych ludzi,nie nam osadzac,sad swoje zrobil,reszta na ostatecznym,rodzina,maz I dzieci ponosza tez kare za niezawinione,po co ich jeszcze gnebic,dajcie juz ludzie spokoj...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~- niezalogowany
5 marca 2016r. o 20:26
Bywają toksyczne matki.
~Pan P. niezalogowany
5 marca 2016r. o 20:42
Nie ważne ile dostanie, ważne, że będziemy ją utrzymywać.
14505
DP
5 marca 2016r. o 21:11
~Pan P. napisał(a): Nie ważne ile dostanie, ważne, że będziemy ją utrzymywać.

psy wieszszać? ale na kim ? dwoje dzieci zostało!
dosyć!!!
~dość gadania o pierdołach niezalogowany
5 marca 2016r. o 21:29
co wy znów o dzieciach chrzanicie?? to jakaś przykrywka czy co? bo wszędzie dzieciaki..nawet tam gdzie ich nie ma
14505
DP
5 marca 2016r. o 21:34
~dość gadania o pierdołach napisał(a): co wy znów o dzieciach chrzanicie?? to jakaś przykrywka czy co? bo wszędzie dzieciaki..nawet tam gdzie ich nie ma

tak chrzanię
ta kobieta ma dwoje dzieci, chcesz żeby czytały te komentarze?
czy to im poprawi samopoczucie?
garb z którym żyć będą musiały do końca!
~ niezalogowany
5 marca 2016r. o 22:23
Współczuje im i żal mi ich.. Jeśli mogę to jakoś pomogę..Każdy z nas ńosi jakiś bagaż doświadczeń, mniejszy lub większy ale jest... Czepiłeś się tej osoby której nie trzeba bo ja nie potępiam ich mamy, bo na pewno ich kochała ..
14505
DP
5 marca 2016r. o 22:30
~ napisał(a): Współczuje im i żal mi ich.. Jeśli mogę to jakoś pomogę..Każdy z nas ńosi jakiś bagaż doświadczeń, mniejszy lub większy ale jest... Czepiłeś się tej osoby której nie trzeba bo ja nie potępiam ich mamy, bo na pewno ich kochała ..

ja się niczego nie czepiam ,,,,,, proszę tylko o spokój dla tych dzieci i nie ...
przestanę !!

Dopisane 05.03.2016r. o godz. 22:30:

jeśli myślisz że spasuję to mylisz sie :) :) :) :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza