Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie nie sprzątają po swoich pupilach
~Lunka niezalogowany
17 marca 2016r. o 17:58
Mam psa i jestem zdania, że powinno się sprzątać, tylko poproszę specjalne kosze i ekologiczne woreczki przy koszach, no i też jakieś woreczki z piaskiem bo psiaki też nieraz mają rozstrój żołądka a rzadką kupę to tylko przysypać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~oli niezalogowany
17 marca 2016r. o 19:20
Moim zdaniem psy brudasy powinny być odławiane i przerabiane na mydło!
~gosia niezalogowany
17 marca 2016r. o 19:25
500 kary każdego nauczy sprzątać. ...im głośniej będzie w tym temacie i faktycznie zacznie się karać to szybko właściciele nauczą się co robić z odchodami pupila a i woreczki chętnie pobiorą. ...
~gosia niezalogowany
17 marca 2016r. o 19:25
500 kary każdego nauczy sprzątać. ...im głośniej będzie w tym temacie i faktycznie zacznie się karać to szybko właściciele nauczą się co robić z odchodami pupila a i woreczki chętnie pobiorą. ...
~xyz niezalogowany
17 marca 2016r. o 20:45
~normalny napisał(a): Ludzie, kiedyś wszyscy wyprowadzali swoje pieski i nikomu nic nie przeszkadzało, ludzie żyli i jakoś kurde nie umierali z tego powodu, skoro ktos dał zakaz na psy, to ja chce zakazu na ludzi, żeby nie załatwiali swoich potrzeb gdzie indziej niz pod domem, drzewem, często nie krepując się przy tym. To ludzie robią w tym mieście największy smrod. Jesli zobacze jak matka pozwala załatwiac potzrebe swojemu dziecku w miejscu do tego nie przystosowanym (wc z normami UE) dzwonię na straż miejską

TY dzwoń , jak najbardziej:) ja też tak zrobię, tylko ciekawym dlaczego monitoring tego nie wypatrzy i jaki za to mandat :>
~grześ niezalogowany
17 marca 2016r. o 20:47
To nie miasto kupiło sobie piesia............wiec chyba logiczne , papieru toaletowego nie kupuje mieszkańcom.......nie żebym był złośliwy ale chyba przeginacie juz trochę ....sam widze jak na Tysiąclecia pupile załatwiają swoje sprawy w trawniku .gdy właściciel a częściej właścicielka udaje ze go nie zna ha ha ha
~xyz niezalogowany
17 marca 2016r. o 20:53
~Chrobrago napisał(a): Mało tego na Chrobrego ktoś wyprowadza psa wielkości konia reszte sobie wyobraźcie

O o o jaku już konia widzisz..... nie pij tyle, bądź zainwestuj w lepsze okulary :>
~xyz niezalogowany
17 marca 2016r. o 20:56
~Frik napisał(a): Ale taka prawda jest! Tylko kawalek zieleni lub wolnego miejsca i wszystko O B S R A N E! W nocy to strach isc gdzie kolwiek bo dwa kroki i kupa na podeszwie! Nie dlugo dojdzie do tego ze wlasciciele psow beda ubiegac sie o wieksze prawa dla swoich smierdzących, szczekających pupili niz dla drugiego czlowieka!

a po co łazisz po nocach ?? dla mnie mój szczekający pupil jest o wiele więcej wart niż te nocne śmierdzące... dopowiedz sobie :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza