Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie nie sprzątają po swoich pupilach
~xyz niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:01
~oli napisał(a): Moim zdaniem psy brudasy powinny być odławiane i przerabiane na mydło!

i zmów wieczorem paciorek pobożny .... :> i życzę tony psich kup w snach najbliższych....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Uczeń niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:02
Kupa jest zagrożeniem dla dzieci a pod samym nosem straży miejskiej koło Szkoły nr4 psich odchodów leży tyle że ciężko przejść "czystym butem" Starsza pani jak piesek się wypróżnia to obraca łeb w drugą stronę żeby tego nie widzieć.
~złota rybka niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:07
Jak to jest mieć zwierzaka, wie tylko ten kto go ma...
~megi niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:09
W końcu coś drgnęło> Sama mam pieska i wyprowadzam go min w tym parku ale od 8 lat sprzątamy kupki i trafia mnie jak zdarzy mi się przynieść na bucie po cudzym psie!
~miaaaaałłłłł niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:14
Megi... A tak na poważnie. ;)
Ani razu przez te 8 lat nie zapomnialaś woreczka :> ?
~megi niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:16
Przy okazji oprócz psich kup, oczywiście w pełni popieram akcję, Straż Miejska mogla by się zająć egzekwowaniem kar na najbardziej zaśmieconych ulicach miasta. Jest coraz gorzej. Przykład , dzień dzisiejszy okolice dworca PKS trawnik naprzeciwko Straży Pożarnej ,masakra. Bolesławianie jesteśmy brudasami, bo zaśmiecamy nasze miasto
~ niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:19
Ej ~uczeń, po co ta pani odwraca psu łeb w drugą stronę podczas wypróżniania? Przecież dopiero wtedy będzie widział co robi.
~ niezalogowany
17 marca 2016r. o 21:22
~miaaaaałłłłł napisał(a): Megi... A tak na poważnie. ;)
Ani razu przez te 8 lat nie zapomnialaś woreczka :> ?

Zawsze mam co najmniej dwa w zapasie i nawet zdarzało się, że wymusiłam sprzątanie na innych właścicielach, i użyczyłam woreczka lub chociażby zwykłych chusteczek higienicznych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza