Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie nie sprzątają po swoich pupilach
~Chrobrago niezalogowany
17 marca 2016r. o 16:39
Mało tego na Chrobrego ktoś wyprowadza psa wielkości konia reszte sobie wyobraźcie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Chrobrago niezalogowany
17 marca 2016r. o 16:40
Mało tego na Chrobrego ktoś wyprowadza psa wielkości konia reszte sobie wyobraźcie
~Grzegorz niezalogowany
17 marca 2016r. o 16:58
Dlaczego pisze się i mówi o " pupilach " pieskach ? A może ktoś kotkami cudzymi się zainteresuje ? Co dziennie na posesję przyłazi kilka kotów, rude, czarne, w ciapki itp i SRA mi na podwórko i trawę ale oczywiście nigdy nie ma właściciela bo tak jest wygodniej, otworzyć drzwi lub okno i idź sobi kotku WYSRAJ się u sąsiada.
Pozdrawiam właścicieli kotów
~Grzegorz niezalogowany
17 marca 2016r. o 16:59
Każdy za swoje śmieci płaci jak również domowników to zabierz do swoich śmieci
~Grzegorz niezalogowany
17 marca 2016r. o 17:04
~srv napisał(a): Skoro miasto wymaga od właścicieli czworonogów sprzątania po swoich pupilach, to proszę uzupełnić zasobniki w worki na psie odchody tam gdzie Szanowne Miasto je postawiła. I niech pomyśli aby takich punktów było więcej, a nie od razu robić z tego wielkie Hallo. Tyle...

Miasto pobiera opłaty za wywóz nieczystości od każdego domownika a z tego co wiem to pies czy kot też jest domownikiem i proszę zabierać kupy do swoich śmieci. Gorzej będzie z sortoaniem.
Pozdrawiam

~Justyś niezalogowany
17 marca 2016r. o 17:35
~zmeczona napisał(a): Justyś masz racje, ale to nie zmienia faktu, ze wole trafic na kupke niz na stary odkurzacz, buty, butelki itp, ktore chyba do konca mojego zycia beda lezec w tym samym miejscu..

Dobrze myślisz i potwierdzam, że tak jest...... jak piszesz. Lecz tu TEMAT ten dotyczy "nie sprzątania po pupilach".
~slonko niezalogowany
17 marca 2016r. o 17:39
mam psa, który jak zrobi swoje to jak niedźwiedź iii wkurza mnie jak cały park jest zaaasr... nie można spokojnie przejść żeby w coś nie wdepnac. A Polak jak nie poczuje kary w kieszeni to się nie nauczy.
~????? niezalogowany
17 marca 2016r. o 17:47
Woreczki są, a śmietnika na odchody psie nie widać w całym mieście.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.