Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie nie sprzątają po swoich pupilach
~ niezalogowany
17 marca 2016r. o 22:30
~srv napisał(a): Skoro miasto wymaga od właścicieli czworonogów sprzątania po swoich pupilach, to proszę uzupełnić zasobniki w worki na psie odchody tam gdzie Szanowne Miasto je postawiła. I niech pomyśli aby takich punktów było więcej, a nie od razu robić z tego wielkie Hallo. Tyle...

Nie miasto tylko - zwykła kultura. A woreczki do kupienia w sklepach zoologicznych - i nie odszczekuj bo ci dosadnie napiszę co myślę o ludziach którym gówno nie przeszkadza
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~& niezalogowany
17 marca 2016r. o 22:34
Zapraszam na skwerek koło Domu Dziecka tam gdzie kiedyś stała synagoga. Psi szalet. Psi właściciel też powinien od czasu do czasu coś ciekawego przynieść do domu na butach. Życzę im tego.
~& niezalogowany
17 marca 2016r. o 22:39
A może trzeba tak zrobić jak w filmie "Dzień świra" Załatwić swoją potrzebę pod balkonem właściciela pieska :P
~. niezalogowany
17 marca 2016r. o 23:00
Pan Bóg stworzył zwierzęta i wszystko co żywe w taki sposób, że się wypróżnia. Nie wiem więc o co chodzi w tej sprawie. To naturalne. Jeśli kupa nie leży na chodniku to w czym problem? Mozna ominac. Kupa rozkłada się szybko, gorzej z dziecięcymi pampersami, to nie jest naturalne i rozkłada się setki lat.
4924
#artwild2 nieaktywny
17 marca 2016r. o 23:25
K.. wa kiedys ludzie tez mieli pieski i bezdomnych pelno łaziło psow , i na dachu wieżowców sie siedziało , po wiadukcie po poręczy chodziło po szkole nikt sie nie czepiał , zadnych akcji policji ,straży itp nikt nie zginął jakoś, teraz problem ze wszystkim, ze na Krzyż wlazł itp. opanujcie sie, w końcu..
~megi niezalogowany
18 marca 2016r. o 7:17
~. napisał(a): Pan Bóg stworzył zwierzęta i wszystko co żywe w taki sposób, że się wypróżnia. Nie wiem więc o co chodzi w tej sprawie. To naturalne. Jeśli kupa nie leży na chodniku to w czym problem? Mozna ominac. Kupa rozkłada się szybko, gorzej z dziecięcymi pampersami, to nie jest naturalne i rozkłada się setki lat.

Pewnie nigdy nie zdarzyło ci się w to wdepnąć,
~Gosc niezalogowany
18 marca 2016r. o 7:27
Dla mnie to niezrozumiałe. Skoro masz zwierze to decydujesz sie nim opiekowac a co za tym idzie? Sprzątać również. Czy to tak ciężko wziąść ze soba woreczek? Wychodze przed blok i widze kupe kolo kupy. Choc kosze sa tuż obok. I ten smrud szczególnie jak słońce mocno świeci. Dla mnie takie osoby to brudasy.
~gosc1 niezalogowany
18 marca 2016r. o 7:32
Nie da sie wszystkiego odrazu zmienic. Czesto spotykałem się za granicą z opinią o Polakach że to brudasy. Mieszkam w Boleslawcu. Widze ze miasto dba aby było czysto. Pan przychodzi i zamiata wokół blokow, śmieci segreguje i ustawia zeby mniej przeszkadzały. Sa kosze na odpady.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.