Jak widać pozory mylą, koleżanka opowiadała jak ten pan potraktował ją i jej dziecko. Przyszła po pomoc i poradę do specjalisty, a spotkała zimnego, aroganckiego człowieka, który nie wie co znaczy empatia. Pan chyba obrażony, że musi pracować!
Jak widać pozory mylą, koleżanka opowiadała jak ten pan potraktował ją i jej dziecko. Przyszła po pomoc i poradę do specjalisty, a spotkała zimnego, aroganckiego człowieka, który nie wie co znaczy empatia. Pan chyba obrażony, że musi pracować!
PAN doktor próbował zatrzymać moje dziecko na oddziale, chciał leczyć dziecko na chorobę której nie miał (konsultacja z innymi lekarzami)mam nadzieję,że więcej tam nie wrócimy!!!
Niestety moje kontakty z boleslawieckim personelem medycznym też wyrabiają u mnie przeświadczenie, że znaczna ich część nie nadaje się do pracy gdzie tak bardzo jest wskazana właściwa komunikacja międzyludzka. Nieraz się zastanawiałem jak może być lekarzem ktoś kto porozumiewa się tylko monosylabami albo burczy coś tam pod nosem.
Administracja szpitala niewiele lepsza. Przerośnięta i obrośnięta w piórka. 1/3 bym zwolnił, kolejną 1/3 wymienił i może wtedy zaczęli by pracować. Przecież w tym szpitalu nie ma żadnych standardów administracyjnych postępowania z pacjentem.
Jesteśmy dla nich tylko po to, żebyśmy płacili składki i ich utrzymywali. Po nic więcej.
Niestety i ja miałam ta nie przyjemność mieć kontakt z tym "lekarzem" i jak wyżej osób uważam ze jest arogancki i nie ma podejścia do dziecka . A po wizycie w nocy na pogotowiu odniosłam wrażeni ze jest wściekły bo go obudziłam z tak pierdoła jak duszność dziecka . Naprawdę zero empatia i jakiego kol wiek podejścia do dziecka i wystraszonego rodzica. Mała tego nie słucha co się do niego mówi bo każda próba powiedzenia ze już jedno dziecko jest chore na zapalenie krtani w domu to dostaje się "opiernicz " ze od stawiania diagnozy jest ON! Sum sumarum i tak rano jechałam do swoje przychodzi gdzie mam lekarza z sercem a nie zimna rybę!! Więc te zmiany na tym oddziale to chyba na gorsze tylko!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.