Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stanisław Chwojnicki nadal przewodniczącym SLD
~Ja niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 6:29
Wszystko byłoby dobrze gdyby nie ten otwarty kosz na śmieci za plecami Pana Stasia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 7:16
Daleko mi od wszystkich starych repów typu Chwojnicki czy Miller. Oj bardzo daleko, jakieś 180 stopni sceny politycznej. Ale zauważcie, że wszystkie cholerne choragiewki raz w PiS, później w Bezpartyjnych Samorzadowcach, albo z Narodowcami tudzież z PO. To są miernoty, cwaniaczki i cyniczni gracze. A Chwojnicki raz danego słowa, nie łamie. I za to szacun.
~podatnik niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 9:40
Etatowy czlonek kosztuje nas prawie 10 tysi na mc. To cena za to zeby trwala koalicja PO. Brawo.
~...... niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 10:51
~Granx napisał(a): Kiedyś byłem w PZPR, a dzisiaj sam się dziwię tym starym komuchom, jak tak uparcie można trwać w czymś takim jak SLD.
Same stare grzyby, starsi ode mnie o 20-30 lat i oni jeszcze wpieprzają się do polityki i przy korycie trwają nadal.

Do lamusa z tymi mumiami, z Millerem i jemu podobnymi, oczywiście nie będę wymieniał tu miejscowych ćwoków, którzy młodych zawsze potrzebowali tylko przed wyborami i to gdzieś na szarym końcu listy.

Żenada, stare komuch, tfu. !! !!

Zenada...dziwne....popatrz cwoku co PIS wyprawia.....zastanow sie zanim cos napiszesz...500plus,dla kogo????? na pewno nie dla dzieci, tylko na utrzymywanie patologii i darmozjadow i cala reszta ich glupich pomyslow...porazka....
~:) niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 10:54
~ napisał(a): Daleko mi od wszystkich starych repów typu Chwojnicki czy Miller. Oj bardzo daleko, jakieś 180 stopni sceny politycznej. Ale zauważcie, że wszystkie cholerne choragiewki raz w PiS, później w Bezpartyjnych Samorzadowcach, albo z Narodowcami tudzież z PO. To są miernoty, cwaniaczki i cyniczni gracze. A Chwojnicki raz danego słowa, nie łamie. I za to szacun.

Jasne ze szacun dla pana Chwojnickiego, ma klase , a nie tak jak cala PIS I CI INNI POGWIZDANCY , KTORZY SAMI NIE WIEDZA O CO IM CHODZI....
~HMMM niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 10:55
~interanuta napisał(a): Do niczego d_ca jednostki i taki sam przewodniczący !!

popatrz na siebie a pozniej oceniaj i krytykuj.....
~kibic niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 11:42
1. jak nie jestem członkiem jakiegoś ugrupowania to co mi do tego jakie panują tam procedury głosowania, to ich wewnętrzna sprawa...
2. nie sztuka kierować partią będącą u "władzy", ale sztuka kierować partią będącą aktualnie w kryzysie politycznym (sic !!!).
~kibic niezalogowany
24 kwietnia 2016r. o 11:42
1. jak nie jestem członkiem jakiegoś ugrupowania to co mi do tego jakie panują tam procedury głosowania, to ich wewnętrzna sprawa...
2. nie sztuka kierować partią będącą u "władzy", ale sztuka kierować partią będącą aktualnie w kryzysie politycznym (sic !!!).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia