Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Procesje na Boże Ciało
3004
#masi nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 19:04
Co ma hobby z tym wspólnego?
Nie potrafgisz uszanować mojej prośby?

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 19:21
masi napisał(a): Zaczynasz mnie wkur...wiać swoją płytką gadką. Zrób mi przysługę i przestań już pierd...olić o katolikach i tematach z tym związanych.

to była ''prośba''? :|
w ciekawej formie ją wyraziłeś ... ;)

ok. pomijam to ale zważ jedno i ''słuchaj bo nie będę powtarzać''(Allo,Allo) :D
tematy związane z klerem to tematy o polskim kościele a ten jaki jest każdy widzi
(nie raz pisałem że pośród księży są i prawdziwi ,z powołania duchowni -ks.Rączka był takim)
kler i kościół z przyczyn oczywistych jest związany z katolikami dlatego o nich tu nie pisze i ich spraw nie poruszam ...
co innego forumowi ''katolicy''
dostrzegasz cudzysłów?
;)
czytasz co oni wypisują i jak wypisują pod adresem czy to ateistów czy to antyklerykałów jakim ja jestem?
dostrzegasz to?...jeśli nie ,nie proś o ''przysługę''

poczytaj govera czy wcześniej tu piszącego Calahana jeśli nadal nie rozumiesz w czym jest problem i...z kim ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
3004
#masi nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 19:24
falco, im też można wytłumaczyć, nie jest żadnym argumentem -> skoro oni to i ja :)
Kiedyś pisałeś na poziomie, teraz niestety się stoczyłeś, może tego nie dostrzegasz ale ja tak.
Rób co chcesz, twoja sprawa, ale uważam, że stać Cię na wiele więcej niż obecnie :)
Smacznej kawy, ja jadę do miasta :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
2900
#falco nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 19:32
agresja zawsze rodzi agresję ;)
tyle tylko że moja nie kończy się na wyzwiskach jak w ich przypadku ...
czy to z braku argumentów?
no ale to nie mój problem ... :D

nie raz ,nie dwa podawałem przykłady np. czerpania z innych religii tego co dzisiaj kościół nazywa swoimi tradycjami ,nie raz oczekiwałem jasno sprecyzowanego stanowiska w sprawie pedofilii w kk
i co?
ano albo milkli albo zaczynali używać ''argumentów'' słownych ...

a więc wychodzi na to że ''prosisz '' o niemożliwe

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
2 czerwca 2016r. o 19:38
a za chwilę noc Kupały? Śwętojańska? ach zwał jak zwał haha :)
~falco niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 19:55
zapowiadasz kolejną "wojnę"?
9984
#gover nieaktywny
2 czerwca 2016r. o 20:00
falco napisał(a): nie raz ,nie dwa podawałem przykłady np. czerpania z innych religii tego co dzisiaj kościół nazywa swoimi tradycjami ,nie raz oczekiwałem jasno sprecyzowanego stanowiska w sprawie pedofilii w kk
i co?

falco, jestem przekonany, ze nie ma nic gorszacego, ze Kosciol czerpie z innych religii te elementy, ktore nie sa w sprzecznosci z doktryna katolicka. Jasno sprecyzowane stanowisko Kosciola w spawie pedofilii i homoeksualizmu znajduje sie w licznych dokumentach Kongregacji do Spraw Wiary. Dla ulatwienia dodam, ze wszystkie sa przetlumaczone na jezyk polski. Rozumiem, ze liczysz na gotowce, aby je zacytowac. Ja nie posluguje sie linkami.
14505
DP
2 czerwca 2016r. o 20:09
~falco napisał(a): zapowiadasz kolejną "wojnę"?

tak
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.