kc napisał(a): ...
Aż żal serce ściska, że nikt z nich nie wie o istnieniu Bolec.info ...
masi napisał(a): Nie poznaję Cię kc, taka grzeczna. Ktoś ma na Ciebie dobry wpływ :)
kc napisał(a):
po prostu z etapu nienawiści do mnie przeszedłeś w etap zaślepienia (miłości : )
falco napisał(a):gover napisał(a):falco napisał(a): gover
Zapewniam Cie, ze materialy zrodlowe sa znane istosowane w praktyce. Z Twoich wypowiedzi mozna wnioskowac, ze jeste hobbysta. Poziom znajomosci wiedzy swiadczy o tym. Wyjawiles sekret.Dziekuje Ci za zaufanie. Wiedza na poziomie folderow jest wiedza na poziomie nawet nieminimalnym. Zachecam do poglebiania
wiedzy na poziomie minialnym i wyzszym, a staniesz sie "oaza wiedzy" antyklerykalnej. Podziwiam Cie za chec poglebiania wiedzy. Nadal nic nie wiem o "modlacych sie przed synagogami".
dziwne ...z jednej strony piszesz że ''materiały zródłowe '' są stosowane czyli istnieją a moje potępiasz z ironią ...
a czym jest Biblia jeśli nie zbiorem ''folderów''?
co wiesz o tym co jest w moich ''folderach'' że się z nich wyśmiewasz?
a przecież jest tam np. Ewangelia wg. Mateusza
nic nie wiesz?
:D
szukaj ... ;)
Nie potepiam Twoich folderow, nawet z ironia. Dla chrzescijan Biblia nie jest zbiorem folderow. Nie wysmiewam sie z Twoich folderow. U mnie Ewangelia wg w. Mateusza znajduje sie w Pismie Sw., a nie w folderach.
Dopisane 02.06.2016r. o godz. 21:20:falco napisał(a): JA PIERDZIELĘ ...
CO TRZEBA NAPISAĆ BY DO NIEKTÓRYCH DOTARŁO ŻE NIE MAM NIC PRZECIW TEMU CZY KTOS WIERZY W TEGO CZY INNEGO ''BOGA''
może te wielkie litery ''przemówią'' :D
mnie razi ta pseudo pobożność niektórych i wiara w gusła
to że niektórzy stali się bardziej ''papiescy'' od papieża
i to co ostatnio wkleiłem jako komentarze ''wierzących'' o papieżu
''chłystek''
''popapraniec ''
''na szubienicę z nim''
a na mnie się tutaj obrażacie?
a wierzcie sobie w co tylko chcecie ...tylko odrobinę refleksji
to jeszcze wolny kraj :D a przynajmniej tak mówią ... :D
sam nie wiem czy czasem już odpowiednie ''służby'' nie mają mnie na celowniku :D
Nie pochlebiaj sobie. Na celowniku sa osoby o innych cechach intelektualnych, ktore posiadaja cos wiecej niz tylko odrobine refleksji.
falco napisał(a): JA PIERDZIELĘ ...
CO TRZEBA NAPISAĆ BY DO NIEKTÓRYCH DOTARŁO ŻE NIE MAM NIC PRZECIW TEMU CZY KTOS WIERZY W TEGO CZY INNEGO ''BOGA''
może te wielkie litery ''przemówią'' :D
mnie razi ta pseudo pobożność niektórych i wiara w gusła
to że niektórzy stali się bardziej ''papiescy'' od papieża
i to co ostatnio wkleiłem jako komentarze ''wierzących'' o papieżu
''chłystek''
''popapraniec ''
''na szubienicę z nim''
a na mnie się tutaj obrażacie?
a wierzcie sobie w co tylko chcecie ...tylko odrobinę refleksji
to jeszcze wolny kraj :D a przynajmniej tak mówią ... :D
sam nie wiem czy czasem już odpowiednie ''służby'' nie mają mnie na celowniku :D
Pannazdzieckiem napisał(a): czy Protestanci angole też tak świętują :) Obecny Nieomylny pochodzi z Argentyny i jest Jezuitą , a teorie spiskowe mówią o Jezuitach tak